Dragan

Pančevo

Član od: 31.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati ovog člana. Kontaktirao me je sa nekom pričom kako nema novca trenutno, pa ako bih mu dao monitor a da mi novac uplati sutradan kad "pozajmi". Bilo mi sumnjivo, ali ajde možda je stvarno neka hitna situacija. Došao je po monitor, preuzeo, uredno pitao potvrde radi da li je ispravan, jer valjda ne se cimao da me pređe za neispravan monitor. .. Naravno, od narednog dana nije se više javio i blokirao me. Svaka čast.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

narucio vise komponenti pa nije preuzeo paket, platili smo duplu postarinu da bi kasnije narucio opet jos skuplje komponente i obecao da ce biti preuzeto 100%, naravno opet nam se vratio paket napravio nam ogroman trosak, teski bezobrazluk, totalno se slazem sa poslednjom recenicom sto mu je covek vec da negativnu ocenu; ''Bruka i sramota kakvo ponasanje ima ovaj covek, i svima bih savetovao sto dalje od njega za bilo kakav vid saradnje. ''

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najveca moguca negativna ocena! ! Covek mi je rezervisao karticu sa pricom da ga sacekam do pocetka oktobra da primi platu, ja sam ga pitao da li uzima sigurno , on je rekao da naravno. Karticu sam mu rezervisao, i odbio nekoliko kupaca. Nakon sto je dosao oktobar saljem poruku da li radimo zamenu na koju ne odgovara, saljem jos 3-4 na koje ne odgovara. Kazem mu samo da mi javi da li hoce ili nece da uzima da znam sta da radim imam jos nekoliko potencijalnih kupaca koji me cekaju za odgovor. Naravno nista ne odgovara. Ogromna doza bezobrazluka. pored toga sto nije ispostovao dogovor, covek je nenormalno bezobrazan da uopste ne zeli ni da odgovori na moje poruke. Bruka i sramota kakvo ponasanje ima ovaj covek, i svima bih savetovao sto dalje od njega za bilo kakav vid saradnje.
Zasluzena negativna ocena, nisam ispostovao dogovor mada imao sam razloga takoreci malo vecih problema da nisam mogao ni na poruke da odgovorim jer telefon imao nisam u to vreme, ja se ovim putem izvinjavam Miljanu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.