dragan

Prokuplje

Član od: 15.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > BMX

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor. stiglo je neispravno biciklo, kocnice neispravne, ceo ram ima tackice od farbe. .. na poziv da se dogovorimo covek kaze da nece i debela negativna sa moje strane. .. uvek sam za dogovor ali posto ima takvih ljudi koji se prodaju za sitne novce od mene negativna
Bicikla je u potpunosti ispravna dete je vozilo do poslednjeg dana kad sam je poslao, ali ti zelis za sitne pare kao sto kazes da dobijes novu stvar bez ikakvog ulaganja.Sto se tice ulaganja samo treba sajla za kocnice da se zamene za svaki slucaj, mada kocnice rade inace sajla kosta 150,200 din.sto se tice tackica, da postoje ali sve si imao na slike slikano nista nije sakriveno da nema te nekoliko tackice onda bi vredela 100 eur, a ne 5000din,raspitaj se koliko vredi ta bicikla a za koliko si je uzeo. Stvarno ne mogu da verujem da neko zeli nesto dzabe da uzme.da mogu dao bih ti 10 negativne.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.