Dragan

Odžaci

Član od: 02.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ponasanje 0 inteligencija 0 za izbegavanje 10 porucio patike ali u medjuvremenu kupio decko sebi druge a ove koje je porucio nece da preuzme. koristan savet bilo kome, imao ssam priliku da komuniciram sa momkom. .. .
Patike porucio trebale da stignu preksutra,one stigle za 6 dana i to sve nešto smrdljivo,katastrofa! Nisam lud da čekam polupance kako njima odgovara! Lik isfrustriran ne zna gde je pa pljuje klasika....

Foto-aparati i kamere > Analogni foto-aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako je bilo naznačeno da je uređaj u "veoma veoma ispravnom stanju" i iako sam naknadno, jer mi je bilo važno da stvarno jeste jer je namenjen kao poklon mojoj ženi, pitao da li zaista jeste, uređaj je potpuno nefunkcionalan. Dato je par dana i šansa da svoju laž ispravi što je i obećao da hoće uz lažnu skrušenost i saosećanje ali nikada nije, već je samo prekinuo komunikaciju dok mu je poslednje bilo "dobro si ti još i proš'o". Izgubljeno vreme i poverenje u ovaj sajt. Što dalje od ovog "prodavca" (magle)
Sram vas bilo lazovcino jedna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.