Dragan

Ada

Član od: 30.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglasio iPhone 7 poslao mi iPhone 6 ne radi otisak. Blokirao sam mu novac i dobice krivicnu prijavu. Nikakvu saradnju ne preporucujem sa ovim clanom.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

izbegavaj te ovog clana u sirokom luku . Narucio sam iphone 6 rekao mi je da radi sve da je icloud free kao sto je stavio naslov oglasa (iphone 6/ icloud free) , Poslao mi je telefon , telefon zakljucan na icloud ne mogu nista sa njim , poslao sam mu poruku da mu kazem da je zakjucan na icloud on mi prica kako to nisu neke pare , neko je zaradio te pare posteno druze nije varao ljude kao ti, i posle mi salje poruku kako cemo sve resiti samo da prodje nova godina, rekao sam nema problema . Saljem decku poruku da vidim sta i kako on me blokirao. Zato ovog clana u sirokom luku obilazite ako zelite da sacuvate vas posteno zaradjen novac.
telefon je bio otkljucan vratio sam ga na fabricia nisam ni znao. Aa telefon ste uzeli za 5000 a hteli ste da vam vratim 2-3 hiljade dinara pa da neces druze da te castim telefonom? Baterija nova ! Zaobici tebe

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno nekorektna osoba. . Dogovorili smo se paket za paket . . Covek kada mu je stigao moj paket i sve to on je rekao da ne treba paket za paket i za sebe zadrzao oba paketa . . Pritom me je blokirao na kp i ugasio je karticu nedostupan je . . Zbog ovog korisnika sam izgubio telefon !
Telefon vam je poslat ne izmiljajte, sve je ispostovanoo ;)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.