Dragan

Negotin

Član od: 27.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Retrovizori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek se raspitao, porucio delove, poslati su isti dan po dogovoru. Cetvrti dan kako se ne javlja kuriru niti nama na telefon. Posiljka je vracena, samo bespotreban trosak. Clana zaobilaziti u sirokom luku, negativna ocena kao vrata!
Kurir je pozvao jednom i nije hteo da dodje do sela nego sam ja morao da idem 15km da preuzmem paket.. Jer navodno nema coveka koji vozi sela... Ja sam platio postarinu da stigne na adresi gde zivim a ne po putevima ili u gradu.. To je sto se preuzimanja.. Zato se paket i vratio.. A ovaj prodavac je maksimalno nekorektan zbog ovog pisanja.. On treba da vidi sa kurirskom sluzbom kako dostavljaju pakete jer ne salju o njivom trosku tj. Postrine.. I od ovog prodavca ne narucujte robu jer treba da vijate kurira i bespotrebno trosito i vreme i novac da bi vam paket stigao a nije dzabe nego uredno naplaceno za stizanje na adresu.

Lov i ribolov > Ribolov | Varalice i mušice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Otisao sam do poste kao po dogovoru Danas da mu posaljem paket kaze mi zena na salteru pogresna adresa zovem ga na mobilni telefon iskljucen telefon samo sam se dzabe maltretirao da pakujem paket i da idem do grada da posaljem uzadlud. . Savet jedan ako porucujes od nekog nesto nemoj gasiti telefon. .. Lose iskustvo sa Draganom od mene vise nikad neces moci poruciti paket Hvala
Posto covek kaze netacna adresa.. Jer smo se nakon poruka koje je poslao culi telefonom.. Poslao san mu na viber kao dokaz sliku da je tacna adresa i da sam 16.09.2022gid primio paket na toj adresi.. I da ja nisam kriv sto nije po njegovom mogao da posalje paket na toj adresi.. I iscimao se do poste dzaba a i sedovi su od njegovog drugara kao jos nisu ni njegovi.. I ostao je dogovor da ako posalje da javi.. Jer sam dao coveku 2 adrese na selo i na negotin zbog slanja vikendom ili radnim danom jer je trebao u petak da posalje pa kao nije stigao pa kao poslace danas..nego covek verovatno nije mogao da naplati svoju uslugu slanja za drugara i zato negativna ocena.. A slike ka dokaz o tacnosti adrese moze svako da vidi.. Tako da ne narucujte od ovog clana koji hoce nesto da proda i sa zaradi ali nema bas puno vremena ni zivaca..

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predomislioi se nije podigo masinu uz obecanje da ce nadoknaditi troskove slanja, ne javja se i ne odgovara na poruke iako je proslo vise od 2 nedelje i to za sitne pare.
Za sitne pare si se ti oglasio... Tj. Ocenio, 500din..a znas i sam da sam dosao do tebe u nisu i pazario masinicu..troskovi goriva su bili 3000din,tako da 500din nisu problem... IzSlo mi je iz glave... Poslacu ti 1000din..uzivaj..medjutim masinica je imala velike luftove.. I morao sam u roku od pola sata da ti je vratim.. Cak sam ti prilikom kupovine ostavio tih 500din za troskove slanja.. Pa si ti to vratio.. Tako da opusteno.. Srecna prodaja masinica novih sa luftovima... Pozzz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.