Dragan

Svilajnac

Član od: 01.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno nekorektan clan. ZA IZBEGAVANJE. -U oglasu je pisalo da je testera u vrh stanju, a ona se gasila, ispustala ulje, lanac za bacanje, treba da se menja karburator. -Kada sam se pozalio, rekao je da ima jos dve takve i da donosi iz inostranstva, zapravo donosi smece. - Kada sam zahtevao da vratim prvo je sve poruke seenova i na ni jednu nije odgovorio, na pozive ne odgovara. -Ja necu crci za 50e, ali stvar je principa, a vi dobro razmislite da li cete da saradjujete sa ovakvim clanom ! !! !!
Totalno nekorektan clan. ZA IZBEGAVANJE. -U oglasu je sve bilo navedeno kako je testera dobra, ispravna i spremna za koriscenje. Nema potrebe sad za hiperbolisanjem i pricati ono sto nije pisalo na oglasu. Na svakoj mojoj testeri je stavljen nov mac i lanac, a pritom svaka servisirana i tako bude spremna za rad. Doticni clan javlja se posle tri dana nakon prispeca posiljke sa novim profilom da bi se raspitivao oko cene i stanja testere da bi se tako posle par razmenjenih poruka pozalio da nesto nije u redu sa testerom, a pritom pre prodaje dolazi sa pricom da mu gori pod nogama i ispadnem covek i smanjim cenu za 10e i iscimam se da posaljem odmah testeru. -Kako gledam na sve ovo, lik iskoristio testeru za poslove koje su mu trebale pa je probao da mu se vrati utroseni novac ili je iskoristio na nepravilan nacin i pokvario je pa je hteo zamenu jer je clan znao da mi je ostala jos jedna takva indenticna testera. Na kraju ove price rekao sam mu da hocu zameniti testeru ali da prvo tu testeru pogleda moj majstor na sta sam dobio negativan odgovor i od tad sam batalio svaki kontakt, a vidim sad posle 7-8dana od dana od kako mu je stigla testera da se doticni clan potrudio da udeli negativnu ocenu sa starog profila i stoga negativna ide i na njegov racun. Pozdrav i svako dobro!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.