Dragan

Bogatić

Član od: 15.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko kaze telefon nema ogrebotine po ekranu, kaze samo malo na lajsnama, on izgreban i po ekranu i po ledjima i po lajsnama izlupan, zvucnik ne radi. .. kaze nije probao. .. druze prvo proveri ono sto prodajes.
Notorne lazi isfrustriranog napaljenog klinca kom nisam hteo da spustim cenu za tel. Sto se tice izgrebanosti telefona sve je bilo detaljno slikano i objasnjeno preko tel. Kada je dosao da vidi uhvatio se za neke sitne ogrebotine na koje niko normalan nebi ni obratio paznju. Sto se tice zvucnika nije tacno da ne radi, kada lupas negativnu bar napisi iskreno. Zvucnik je na telefonu radio, doduse malo losije, ali je radio, ja ga nisam ni probao pa zato to nisam ni naveo kao manu. Sve u svemu nismo se dogovorili, nisam hteo da si spustim cenu 5e pa si brze bolje dosao da das negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.