Dragan

Prijepolje

Član od: 02.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao bateriju, za koju je napisao da odgovara modelu e540. Baterija ne odgovara Tom modelu, jer nije kompatibilna. Zovem ga da resimo problem, kaze mi nemam sad pare, moze sledecu nedelju. Saljem mu poruke na kp, ne odgovara. Ne zeli da resi problem. Izbegavati ovakve prodavce
Nisam bio tu 15 dana. Radio sam u Crnoj Gori na baustelu. I gospodinu sam prodao ispravnu bateriju kao sto sam i naveo. I on je potrvrdio da je ispravna. E sad ne znan sta mu ovo znaci kompatibilna. I ne mogu da verujem da za ovakve stvari ljudi daju negativne ocene. Clan sam 10 god nikad nisam nikome dao negativnu ocenu. A imao sam 100 puta ovakve situacije. I molim administratora da mi ponisti ovu negativnu ocenu. Hvala u napred.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon se gasi u roku od 3h, jer baterija se trosi sama od sebe, sa 50% baterije na 7% u roku od 5 min bez ikakvog koriscenja. Telefon izgleda lijepo ali je samo to dobro, ne moze se koristit, samo za djelove.
Pa zasto mi nisi to prijavio 2-3 dan. Nego posle 15 dana ocenjujes sa negativnom ocenom. Bez ikakve komunikacije. Telefon je bio potpuno ispravan dok je bio kod mene. Sta si mu ti uradio za ovih 15 dana ja ne znam. U svakom slucaju hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.