Dragan

Beograd

Član od: 22.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnu sa ovim prodavcem, u oglasu pise da je u odlicnom stanju proverena testirana, na slikama sve bez greske, a uzivo ne bas sjajno stanje. Baza ubodne testere je ishabana poprilicno, da se podesi na 45 stepeni je skoro nemoguce. Na moje pitanje 'zasto nisi slikao sva ostecenja' on kaze 'pa nisam zagledao', neko ko prodaje alat i zna nesto o alatu mora da vidi to. Ko kupuje od ovog clana nek trazi detaljne slike da ne izgubi vreme, i potrosi gorivo bezveze.
Zahvaljujem na oceni. Sasvim je normalno da vam nekada dođe i kupac koji ne bude zadovoljan robom i ne kupi je. Podloga ubodne ima zaštitnu plastiku, ispod koje je kao nova. Tačno je da se teže okreće pod 45 stepeni, ali je i sam kupac konstatovao da je neće često u tom položaju koristiti. Ja sam takođe potrošio gorivo, čekao kupca, ali mu se na žalost nije svideo alat. Žao mi je što je ovako ispalo, i zbog negativne ocene a nekupljene robe, i zbog kupca, ali šta je tu je. Još jedno iskustvo za mene, nadam se poslednje negativno. Sve najbolje i srećna kupovina.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.