Dragan

Beograd | Batajnica

Član od: 20.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam hteo da se bunim za staklo kamere koje je bilo izgrebano, nema veze. Medjutim, druga stvar, dao mi je garanciju, bez racuna, tako da je neupotrebljiva, pitao sam da mi naknadno posalje, prvo je rekao da ne moze da ga nadje, sledeci dan da je racun zena verovatno bacila, u prevodu nije ga ni imao.
Kao prvo telefon je video pre kupovine, kao drugo garanciju sam mu dao i nisam muni rekao da ima garanciju bas zato sto neznam gde jeracun sto je znao gde je. Inace telefon je kupio pre mesec dana i sad se setio da se zali. Ako zaista neko od administratora cita ovo trebalo bi da reaguje a ne da se negativne ocene ocene dele kako kome padne na pamet. Trazite digitalni potpis a clanovi salju pokvarene i pokvasene telefone. Ako dobijem negativnu ocenu saljem celu komunikaciju sa kkorisnikom. Administratori uozbiljite se ocekujem odgovor.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik me je ispalio za zamenu. Nekorektno je postupio jer sam dosao iz Zrenjanina do Beograda kolima samo da bih se sa njim nasao, i taman kada sam dosao, ispali. Niti mi se javio da mu moja ponuda ne odgovara, niti se udostojio da mi pusti SMS.
Dogovor je bio da se nadjemo u ponedeljak a danas je petak. Tel jos nisam prodao nego treba veceras da se nadjem sa potencijalnim kupcem. Tako sam i ja mogao da se naljutim sto ti moj uredjaj potcenjujes a svoj precenjujes. Sta bi bilo da sam ja cekao pon i on dosao i rekao da mu tel ne odgovara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.