Dragan

Beograd | Zemun

Član od: 21.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Softver i Internet > Operativni sistemi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

UPOZORENJE! Ako ste osoba koja gleda ocene pre nego sto ulazi u saradnju sa nekim clanom, ako ste osoba koja se "upeca" na povoljnu ponudu, čitajte dalje. .. Od gosn. Dragana sam narucio brzom poštom "Windows 8 Original(NOVO)", i naravno vodeći se principom pregleda profila člana, stekao sam jedan pozitivan utisak o njemu. Ja ne znam kako je omađiao ljude, ili šta već uradio da dobije ovolike pozitivne ocene, ali evo šta sam ja dobio: Crvena traka koja drži kutiju CD-a se mnogo lako odlepila, što mi je bilo sumnjivo, zatim traka koja drži CD, je bila presečena na pola, i na kraju šlag na tortu, a to je da NEMA STIKERA u pakovanju. Za one koji ne znaju stiker je jedinstveni broj koji svaki Windows ima, i u suštini jedino on vredi u celom pakovanju, bez njega CD vredi 0 dinara. Znači mene je ovaj čovek SLAGAO, rekavši da je CD NOV i NEOTPAKOVAN, a u stvari je POLOVAN i BEZ STIKERA, i legalan je isto onoliko koliko i onaj što ga skinem sa torenta. .. Na moju primedbu, on je odgovorio da nije problem, da će mi vratiti novac, međutim posle 10 minuta mi je javio da ne može ništa da uradi, kako ne neće da se bakće sa tim, nema vremena, i dao mi je neki broj da zovem ko zna koga i da se objasnim, što mi nije padalo na pamet, jer nisam od tog čoveka kupio. .. Nije kriv Dragan, kriv sam ja, i žao mi je što sam ispao naivan i pao na foru. Meni nije lako finansijski, nisam bogat čovek ali sistem mi je neophodan za posao i zato sam odlučio da ga kupim. Al eto takav je život, nadam se da će ova poruka nekima pomoći, da budu obazriviji u budućnosti kada kupuju preko oglasa, a tebi Dragane sve najbolje, ovih 5000 dinara nek ti je na dušu, dobio si ih za dž.
Covek sam koji ne odgovara na lose stvari koje su upucene njemu, komentare, izjave tako da i ovaj odgovor je cekao 4 godine, sve sto mogu da kazem je da sam bio prisutan kada sam i sam izvadio windows10 zapakovan iz brdo windows-a, uzeo sam ga iz EMMI-a posto je postojao neki visak, ja sam uzeo svojim rukama iz fioke pored 50 windowsa, ono sto kupac tvrdi koliko se secam moze mozda biti da je tako ali po meni mala verovatnoca, da zapakovan windows nema kod, mozda je postexpress, vozac odradio pricu (nije bilo zapakovano), mozda je neko iz firme EMMI mozda je MICROSOFT :) ja sam dao neki novac uzeo iz fioke gde je bilo 50 windows-a, a mozda je kupcu ispao kod, a mozda mu je drugar uzeo, a mozda a mozda...ko je kriv ne znam...ISKRENO...tako se zavrsilo. ZAO mi jeste do neba ali kako da ja prihvatim trosak pored ovoga kad gledas sa moje strane, mozda je ovo nesto u milion, zalomilo nam se. Ja sam kriv, ti si kriv..neko treci...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.