Dragan

Niš

Član od: 13.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kupac nije naveo da su nosaci samih drajvera bili polomljeni pa zatim lepljeni na dva mesta, kao ni to da slusalice ne mogu da stoje normalno na glavi nego padaju i oslanjaju se na usnu skoljku sto slusalice cini jako neudobnim. Sve to se moze srediti i popraviti ali mislim da je fer da se to pomene prilikom prodaje. Samo drajveri su ispravni i odlicno sviraju.
Iskreno nisam ni obratio paznju, jer sam testirao ispravnost samih slusalica. Nisam video da je bilo sta polomljeno, pa lepljeno. Gospodin me nije kontaktirao kad je primio slusalice vec ishitreno dao negativnu ocenu. Da me je kontaktirao, novac bih vratio, ne bi bilo nikakvih problema. Pri svakoj prodaji sam se trudio da budem maksimalno korektan sto govore i moje prethodne ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.