Dragan

Paraćin

Član od: 29.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek koji je dao jedan oglas u kome je napisao kako se cudi kako ljudi lazu u opisima telefona, meni je prodao telefon u koji nije mogla da se stavi kartica a samim tim nisam mogao ni da ga koristim. Morao sam da ga nosim kod majstora koji se zacudio kada je video da su svi srafovi na ploci odsrafljeni i da se ploca mrda. KATASTROFA. Obecao je da ce da mi dotira popravku ali nije. Zbog svega NIKAKO NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM.
E pa ovako, gospodinu sam smanjio cenu za 10 eura i dao mu telefon koji je mene sluzio odlicno godinu i po dana ispod svake cene, odmah me je nazvao i rekao da ne moze da ubaci karticu u taj telefon, nisam ni sam znao da u taj telefon ide drzac kartice u sta sam se uverio na youtubeu, pa sam gospodinu rekao da cu da platim troskove za kupovinu tog drzaca kartice na sta mi je on rekao da je cena te usluge u Nisu oko 1000 din.da bi me posle toga obavestio kako je nosio telefon pa mu je falilo te ovo te ono, i da mu je covek sve to u servisu sredio za 1500 din i da sad telefon radi dobro i rekao mi je da mu posaljem novac za to i da ce mi u suprotnom dati losu ocenu. Naravno nisam bio lenj, pogledao sam na netu koliko je drzac kartice i video da je cena 400 din.i ponudio mu da mu to platim ako hoce. I rekao sam mu da ako to ne zeli moze da mi da negativnu ocenu ukoliko on to hoce. Ali tako je to kad trgujes nekome das saku on bi i ruku da uzme. Naglasavam to da sam telefon bez i jednog baga koristio citavih god.i po dana, ali eto njemu je nesto falilo... NIKAKO NE TRGUJTE SA OVIM COVEKOM
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.