Dragan

Beograd

Član od: 23.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena se odnosi na matičnu ploču koju sam kupio od njega, verujući da je ispravna. ADAM je rekao da garantuje da je ploča ispravna, i dao sam mu pozitivnu ocenu na njegovo insistiranje, bez da sam isprobao ploču. Danas mi je stigao procesor za ploču i kada sam sklopio računar, matična uopšte neće da pokrene ni tastaturu, ni miša, ni grafičku, ni monitor. Stalno se samo pale i gase lampice na grafičkoj. Kada sam kupovao ploču rekao je da je ploču kupio od člana koji donosi iz HU i da ima puno pozitivnih ocena, i ako bude nekih problema da ćemo rešiti. Sada, ne zna ni od koga je kupio, izbrisao je poruke. i naravno ne želi da mi reši problem. Ja mislim da mi je namerno prodao neispravnu ploču!

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio artikal i još smo mu izašli u susret za lično preuzimanje. Samo je prestao da se javlja bez obaveštenja. Nikada ne dajemo negativne ocene, ne preporučujemo saradnju sa ovim članom.
Laz. Nije ispostovan rok za proizvod koji sam cekao duze od nedelju dana. Receno mi je da ce biti do sledece srede najkasnije do petka. Zvali su me u ponedeljak tek uvece i naravno da se nisam javio, a pritom sam tog vikenda uzeo ono sto mi treba jer sam video da od njih nema vajde niti se javljaju da se izvine sto kasni ni nista. Tako da zanemarite ovaj njihov glupi i lazni pre svega komentar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.