Dragan

Jagodina

Član od: 22.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA ZA OVOG ČLANA, NE PODIŽE POŠILJKE, ZAOBIĆI U ŠIROKOM LUKU I NEMATI NIKAKVU SARADNJU SA NJIM. Član je već imao negativnu iz istog razloga-NE PODIŽE POŠILJKE PA PLAĆAMO DUPLU POŠTARINU. Hronološki: Član je molio da spustim cenu pa sam mu izašao u susret. Pošto je bila subota dogovor je bio da pošaljem predmet u ponedeljak post expressom. Predmet je poslat po dogovoru u ponedeljak i na njegov upit poslat je i broj pošiljke Post express, odmah u ponedeljak. Poruku na KP je OTVORIO I PREGLEDAO, samim tim, iako možda nije obavešten od Post Expressa sms-om, itekako je znao da mu je pošiljka stigla na adresu ili u lokalnu poštu. Paket stoji 5 radnih dana i on ga ne podiže niti se javlja, tako da mi se predmet vraća i plaćam duplu poštarinu. NE PREPORUČUJEM SARADNJU SA OVIM ČOVEKOM.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio je duks i na kraju duks nije preuzeo duks mi je vracen. Nemam lepu rec za ovog covrka
Pozdrav, Gospodine ja vaš predmet prodaje jesam cekao dobrih nedelju dana. Pošta mene niujednom slučaju nije obavestila o prispeću pošiljke i datim odlaskom u poštu paket nisam dobio. Hvala.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodaje ne ispravne delove
Kao prvo demantujem vas jer nije tacno, prodao sam vam ispravnu stvar koja je bila ispravna, to sto vi lose manipulisete komponentama nisam ja kriv.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.