dragan

Kruševac

Član od: 09.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata je bicikla sa potpuno krivim, neupotrebljivim, prednjim tockom. Pritom, jasno je naglasio tokom komunikacije da je bicikla bez ulaganja, sto nije tacno nevezano samo za tocak, i kad smo se dogovorili da cu uzeti napomenuo sam mu da je dobro obezbedi zbog transporta na sta je prodavac rekao "nista ne brini". Ponudio sam mu da resimo situaciju tako sto ce mi poslati drugi tocak ili vratiti minimalnu sumu novca kojom bih ja kupio i zamenio tocak ali se zavrsilo recima "To je osteceno u transportu. .. Stvarno mi je zao ali ne bavim se takvim stvarima. " Izbegavati ili veoma pazljivo i detaljno pristupiti saradnji. Definitivno je najlakse optuziti postu, s druge strane onda mu predlazem da prodaje samo u svom komsiluku kako bi izbegao da mu se ovakve strvari dogadjaju.
Stvarno mi je zao sto moram da objašnjavam ovakve situaciju sa ovakvom mušterom,bez obzira što sam paket obezbedio paket došlo je izgleda do oštećenja, nasta ja nemogu da utičem, i pored toga sam mušteriji ponudio da mi pošalje točak da mu popravim kod majstora, na moju ponuđenu pomoć kupac mi se nije javio nego mi je dao negativnu ocjenu, tako da bi mu ubuduće svaku kupovinu predložio da ide licno da preuzme paket da nebi optuzivao prodavca bespotrebno.

Bicikli > Dečji bicikli i trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

najgora kupovina ikad. nista nije kao na slici. ne preporucujem saradnju sa ovim clanom ama bas nikako!
Kupcu sam predlozio licno preuzimanje bicikle nasta nije pristala,nego slanje brzom postom,sve sto se osteti brzom postom ja ne mogu da uticem, tako da ne snosim nikakva ostecenja na paket,zao mi je sto se kupac oseca prevarenom ali ja tu nisam mogao da uticem ,pregledom pozitivnih ocena vidi se kakav sam prodavac,a zao mi je sto ima ovakvih kupaca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.