Dragan

Pančevo

Član od: 01.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam pitao coveka dali je trimer dobar, jer poznajem stvar da ne dolazim za dzabe ako nije za mene. Kaze extra masina. Ja potegnem 100 km i imam sta da vidim, prepravljan kabal od svecice, nema plastiku sa nozem koji sece strunu, iscesan sa svih strana, smirglani delovi da se skine rdja i plastike gde je pocrnelo. Motor otvaran radjen verovatno, poteznica jedva ide i glavi, treba kao konj da povuces da upalis. Ali bitno je da se nalepnica vidi a to znaci da nije ni koristen ma pazi stvarno. .. Sramota sta se radi ovde, Oprez kada trgujete sa ovim preprodavcem, najbolje izbegavati ali ako bas morate , obavezno licno pregledati robu.
Decko se ocigledno ne razume u motorne trimere, zvao me telefonom da pita za neke sitnice sto je video na slici da li ima neku crnu lajsnu, zatim da kapa na svecici nije orginal sto sam mu ja rekao da nema tu lajsnu da nista nije radjeno na njemu i da je motor ekstra sve se vidi lepo na slikama, da je tako stigao iz inostranstva, da nije nov, dosao bi da pogleda da motor ne palim da bude hladan dok on ne dodje. Kad je stigao motor je upalio iz prve onda je poceo ovo nije za mene motor je menjan mozda i radjen poteznica jedva ide i glavi sto je i naveo, na osnovu toga sam zakljucio da decko nema blage veze o motorima kad poteznica ide lako znaci da je motor pri kraju kad ide tesko motor je odlican, sto je logicno i ovaj motor ima dekompresor za lakse paljenje, ja garantujem za svaki opis mog oglasa, i stojim iza toga, ali nazalost sa ovakvim neznancem se ne moze uspostaviti normalan dogovor.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Aparat za vodu naprslina citavom duzinom fruzidera ispod aparata nije prijavio nije slikao izvinjavao se da nije video sto je neprimereno i nekorektno . . A jos uz to slavina za hladnu vodu ne radi , topla radi , nije hteo da prizna troskove popravke . . aparat sam popravio jer mi je preko potreban iz zdravstvenih razloga . . Da pijem zdravu i kvalitetnu vodu ! !!
N E I S T I N A!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doticnom gospodinu sam prodao aparat za vodu u POTPUNO ISPRAVNOM STANJU gde sam mu ja pismeno u poruci na KP i dao garanciju!!! Kupac navodi da postoji "naprslina citavom duzinom fruzidera ispod aparata", koju tvrdim da nisam video a vrlo je moguce da je nastala prilikom transporta odgovarajuce brze poste. Zbog ostecenja koje je nastalo ja sam mu se izvinuo i prihvatio da mi vrati aparat za vodu i da ja SNOSIM NOVO NASTALE TROSKOVE TRANSPORTA, samim tim da nadomestim nastalu stetu kupcu i ako to nisam u obavezi, inace ta naprslina na dnu aparata ne utice na rad istog. Na moj predlog je kupac odmah pristao! Medjutim kupac se vise nije javljao niti mi poslao aparat nazad i dao mi je NAMERNO negativnu ocenu. Kao dokaz istinitosti moje tvrdnje posedujem prepisku naseg dogovora u porukama na Kupujem Podajem kao i na Viberu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.