Dragan

Požarevac

Član od: 21.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, čovek je prodavao telefon sa polomljenim ekranom, odnosno tačem -ali- je "ispravan i radi normalno" u suštini telefon je radio, ali samo na magisk ROM koji je ubačen da bi mogao da se koristi telefon ovako zaključan. .. normalno kome odgovara, meni nije odgovaralo da ga koristim ovako i normalno vratio sam ga na fabrička podešavanja i tada je došlo do problema. .. telefon je zaključan na neki mi account! ! Pokušavao sam da pozovem gospodina nekoliko puta, jer se nismo čuli od momenta kada mi je stigao paket, a gospodin je tražio unapred novac(što sam mu i uplatio). Od kada sam primio paket ja se nisam čuo sa gospodinom iako sam ga pozvao najmanje 5,6 puta. .. naravno ni do ovog trenutka mi nije odgovorio, zašto mi nije rekao da je tako urađeno na telefonu, nego je sakrio. Žao mi je ali zbog neistine i zato što mi nije odgovorio na pozive, kao i zbog traženja novca unapred za dodatno neispravan, odnosno zaključan telefon dajem negativnu ocenu. Nemojte nikome unapred slati novac ako nije 100% ocenjen pozitivno.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam telefon note3 sa neispravnim displejom ali sa ispravnom plocom i baterijom. Trazio je unapred uplatu Bateriju nije poslao a oloca je totalno neispravna i ostecena. . Skidani delici. . Naravno hteo sam da mu vratim da mi vrati novac ali nejavlja se ni na telefon ni na kp poruke. Bezite od njega i ni slucajno neverujte njegovim pozitivnim ocenama ko zna kako ih je dobio. .
Znao sam da nisam tebi trebao da pošaljem.Ali si insistirao.Još sam ti spustio cenu na koliko?Na 1000ku?I lupio si mi negativnu jer si verovatno ocekivao nov telefon?A ne u delovima.Pa dobro.Hvala za negativnu druže.Ispao si mangup sada
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.