Dragan

Pančevo

Član od: 22.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam laptop ACER od dotičnog gospodina kao polovan, nekompletan ali ispravan. Laptop je stigao, kompletiran i radio 3 dana i crko. Odneo u servis gde su mi rekli da je neispravna matična ploča usled dejstva vode, tj. da je ploča skroz oksidirala i da je popravka nemoguća. U prepisci sa gospodinom Draganom sam utvrdio da ne želi da uvaži reklamaciju i izađe u susret, već kako kaže prihvata da mi vrati novac samo ako mu vratim ispravan računar. Pa logično da ti račinar nebi ni vraćao da je ispravan zar ne ? Po meni ovo nije korektno. Ja sam stari član i nikada se nisam služio prevarama i trudio sam se uvek da izađem kupcu u susret maksimalno što na kraju moje ocene i potvrđuju. Ovom prilikom sam oštećen za 5000 dinara i žao mi je što moram da dajem negativnu ocenu ali jednostavno nemam novaca na bacanje da mogu da oprostim i tih 5000 dinara. Dragane jako mi je žao zbog ocene, ali obavestio sam Vas i pokušao da sa vama rešim problem ali vi niste bili za saradnju. Svako dobro, ja sam saradnju s Vama završio za sva vremena. Ostalim članovima savetujem da otvore četvoro očiju i dobro razmisle pre trgovine sa dotičnim jer nije za saradnju i zna da promeni priču i iskrivi činjenice naravno u svoju korist.
Nerazumem doticnog gospodina sta prica.laptop koji je dobio je bio u ispravnom stanju kao sto je pisalo u oglasu.tu njegovu pricu da je bio u vodi je prica za ljude koji se nerazumeju u tehniku jer laptop nebi radio.ko zna zasto je crkao.dal je unisten sa neodgovarajucim punjacem.dal je kondezovao vodu toplo hladno.ili su mu u servisu promenili plocu ja to neznam .laptop sam prodao u ispravnom stanju i cak sam mu uvazio povracaj novca ali da mi vrati u istom sta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.