Dragan

Beograd | Zvezdara

Član od: 20.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kosacica placena 220e receno da motor odlično radi i da je dobra. Kosacica je samo upaljena kad je stigla curi ulje na dihtungu glave a na glavi popusteni srafovi. Kosacica dimi kao luda motor nije imao ulja ni malo prodavac se naravno pravi lud kao ko zna sta ste vi njoj radili iako sam poslao sliku da kosacica nije korišćena i kako dimi ne zeli da je primi nazad bitno mu je samo da uvali stvar i posle vam je gotovo! PRODAVAC ZA IZBEGAVANJE U SIROKOM KRUGU. Verovatno ce da napise nesto da se izvlaci ali verujte samo uvaljuje stvari!

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam testeru stihl sm211 stigla je probao sam da secem spada lanac slomljen zub mislio sam da je istegnut odem u servis da mi zamene lanac gospodin koji radi kaze ovo nije mac od ove testere nabudzen je tako da sam morao da kupim i novi mac to me je kostalo 4400din covek koji mi je prodao nece da se javi a garantovao je da je nema na nasem trzistu i da je sve ispravno tako da preporucujem svima da se paze ovog prodavca znam da ce reci da mi je vratio 1400din koje je i sam u posti vise naplatio. zakljucak kupio sam polovnu testeru koja ima na nasem trzistu i dok sam u servisu zamenio stvari koje nisu bile ispravne testera me je kostala 3000din jeftinije od nove na koju bih imao garanciju 2 god izvinite sto sam opsiran ali pazite se ovog prodavca. poz
Covek je narucio testeru MS 211c 2018 god. sve je bilo ispostovano. Kada je stigla nije teo da plati postarinu 1400 dinara koju sam ja na kraju morao da mu uplatim pa tek onda je podigao paket, a dogovor je bio da on plati postarinu. Javio se da je testera uredu''Radi extra nema sta, izgleda da je sve ok sa testerom,tup lanac malo,ona je zmija kida kako radi''Ni jendom me nije pozvao nego posle 2 dana mi poslo poruku da nesto nije u redu.Sva roba koju prodajem je testirana i ispravna i 100% je testera bila ispevna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.