Dragan

Beograd

Član od: 14.11.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Varalice i mušice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trampio sam varalice i slusalice za njegov ranac prvi sam poslao, kao pod dogovru, primio sam ranac koji prakticno nije funkcionalan, kaisevi sto idu preko ramena nemaju gde da se zakace, a alke za kaiseve koje zatvaraju ranac su slomljene, u dogovoru je tvrdio da "Ranac nije ostencen, gotovo kao da je nov". .. . Moja topla preporuka je izbegavati ovog korisnika. .. pozdrav
"Ranac nije ostencen, gotovo kao da je nov". Ovo nigde u opisu ranca nije navedeno, jer je ranac potpuno nov, nekorišćen i bio je neoštećen kada sam ga poslao. Ne znam šta znači izraz 'nije funkcionalan'?! To nije ni pegla, ni usisivač. Na slikama gde je postavljen jasno se vidi da nigde nema apsolutno nikakvih oštećenja. Posle prijema pošiljke - ranca, usledila je neprijatna poruka iz koje proizilazi insinuacija da sam imao nameru da ga prevarim, što je takođe netačno. Ne smatram svojom odgovornošću ako je do oštećenja došlo prilikom transporta. I pored toga, ponudio sam mu da uzme bilo šta iz mojih oglasa ili da mu vratim to 'svašta' što mi je poslao u zamenu za ranac - odbio je i napisao sarkastičnu poruku 'ne bi' Vas više zadržavao' i nešto u smislu - poklonite nešto nekom siromašku, ja ću biti zadovoljan. Ne radi se samo o neopravdanom davanju negativne ocene sa njegove strane, nego o nekorektnom odnosu, uvredljivom tonu i totalnom odsustvu volje za rešavanjem sporne situacije za koju nisam odgovoran. Moje ponude da rešimo problem odbio je i dao mi negativnu ocenu, što smatram čistim bezobrazlukom i nedostatkom kulture u ophođenju, jer sam bio spreman na svaku vrstu kompromisa da on ne bi bio oštećen, o čemu postoji dokaz - poruke koje smo razmenili i iz kojih se može videti kako je tekla ova komunikacija. Očekujem da ova negativna ocena bude izbrisana, jer je data neopravdano i nije pokazan ni minimalan stepen volje da se nastali problem reši na zadovoljavajući način. Mislim da ovaj odgovor jasno pokazuje svima kakva ih komunikacija čeka, ako budu sarađivali sa ovim članom - vrlo neprijatna, nepredvidiva, nepismena i nevaspitana.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram da ocenim negativno jer sam dobio polomljenu tastaturu i neispravne pc zvucnike a to je sbe mogao lepo da proveri a kao nije znao a mogao je da vidi da je tastatura ulubljena, ne zanima me sta ce odgovoriti a da sam znao ne bih mu poslao svoj paket nego sam eto naseo na pricu kao stariji . .. .lose iskustvo
Tastaura nije polomljena jer sam je spakovao da bolje ne moze biti,a uostalom vdi se i na slikama, a zvucnici su za discmen i potpuno ispravni. Samo mis vredi preko 20 eura a ja sam platio obe postarine i poslao novac u koverti. Zasto mi nije vratio sve ako ne valja. Laz.QAko je u transportu doslo do nekih ostecenja zaista ja za to ne mogu da snosim odgovornost i posledice. Dragan. Svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.