DRAGAN

Beograd

Član od: 18.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Tenis

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

zaobici prodavca u sirokom luku, posto nisam dobio isporuku kakva je u oglasu, umesto 50 dobio 39 poluispravnih loptica, prihvatio svoju gresku , ubedio me da ga ocenim i da ce mi poslati jos 10 loptica , kad je ocenjen pozitivno poslao mi je poruku . "OK, HVALA , duv. j ga ! " pa vi vidite s kim imate posla.
NIKOLA zasto ne napise sve kako je bilo od pocetka do kraja. Doticni gospodin Nikola je trazio 50 loptica po ceni od 50 din, koje su bile istrosena i za dresuru pasa, lepo sam i uredno napisao u oglasu naglasio, sto se moze videti kod mene na oglasima. Prilikom pakovanja sam napravio gresku i zabrojao se, zapakovao 49 loptica i posla, moja greska izvinjavam se, Prilikom komunikacije sa doticnim pitao sam dali hoce bas te rekao je da nisam ga pita za koje potrebe, ali sam pita da li je dobro pogledao oglas, odgovorio je potvrdno. Po prijemu posiljke pozvao me i rekao da je dobio 49 loptica i da 10 nisu upotrebljive za tenis, na sta sam mu ja reka da ni jedna nije za tenis upotrebljiva, nego da im je svrha dresura pasa kao sto pise na oglasu. Cena za teniske loptice za trenig igraca su 100 din, sto se i videlo i na oglasima. Na sta je rekao da je pogresio, i pitao da mi vrati posiljku i da mu posaljem isti broj upotrebljivih loptica po ceni od 100din, ja sam rekao ok ali sa njegovim troskovima transporta u oba pravca posto nije moja greska, rekao je da nece tako. Nikola pritom nudi da zadrzi ove loptice, i da mu posaljem jos dest po jeftinijoj ceni, ja pristajem da izadjem u susret i pada dogovor, za deset loptica po ceni od 800din na sta ja kazem da ce dobiti jos jednu gratis zbog manjka u npevoj posiljci. Nakon toga prolazi par dana dok on odlucuje hoceli jos nekoliko komada, i predlaze jos veci broj za manje pare sto ne dolazi u obzir, pocinje natezanje bespotrebno. Za vreme konverzacije promene raspolozenja od strane kupca, od razocarabja i ucena ocenom do odusevljenja, i opet natezanje i izmisljanja bla,bla, pri cemu psuje u sms porukama trazim ocenu kao potvrdu za moj trud i dalju saradnju po dogovoru bez ucena, i dobijam je na jedvite jade. Dan nakon toga saljem posiljku , a dan nakon toga kasni posiljka i pocinju drama i histerija, i pored objasnjenja imam i uputnice negde vratila mi se posiljka posto je rekao da hoce svoje pare nazad i da ga ne interesuje nista, na sta sam ja napisao OK HVALA D.... GA. Sto se tice moje profesionalnosti govore moje ocene, i preko 100 uspesno prodatih artikala. Mozete pogledati i moje ocene po pitanju teniske opreme, kao i komentare kupaca. Sta jos da kazem, msm smesno je da za 2500din dozvolim sebi takav luksuz negativne ocene, koju sam svakako dobio smesno. I da zbog svega ovoga imama poruku za tebe Nikola d.... ga opet. Dragi kupci izvinjavam se zbog ovoga zao mi je ako vas ovo dovodi u sumnju i kvari potecijalnu saradnju, gde smo svi na gubitku, pozdrav svim kupcima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.