Dragan

Kragujevac

Član od: 29.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako ne znam odakle da počnem jer ovako loše iskustvo nikada nisam imao. Samsung S7 Edge koji sam kupio od dotičnog apsolutno nije u stanju kako je pisalo. 1. Na slici je prikazana original oprema ali ja sam dobio kineske slusalice a ne original samsungove kao i kod svaki s7 u staklenoj kutijici neotpakovane kako je pisalo. 2. USB Kabl je koristen a na slici je bio slikan nov takodje neotpakovan kako je i pisalo. 3. Baterija uz minimalno koriscenje jedva izdrzi do uvece a samo u toku noci sa ugasen wifi skine 20% sto za kako je pisalo samo proban nije moguce vec je moguce samo na tel. koji je koristen a 3600mah nije mala baterija tako da verovatno mora da se menja. 4. NAVEDENO JE DA SE DOBIJAJU 2 SILIKONSKE ZASTITE STO SAM I NA SLICI VIDEO ALI SA DOBIO 1 JER KAKO KOZE DRUGU NIJE MOGAO DA NADJE A SADA TU ISTU DRUGU DAJE UZ DRUGI S7 EDGE U NJEGOVIM OGLASIMA. 5. Veoma bitno u oglasu stoji da je samo proban medjutim telefon je koristen po mojoj proceni najmanje 6-7 meseci sto se jasni videlo po ogrebotinama na home tasteru a sto se na slici nije videlo jer je slikan u tamnijoj prostoriji dalje lajsna u gornjem desnom uglu ima sitno ostecenje sto opet ne odgovara opisu "samo proban" i poslednje na gornjoj polovini ekrana se jasno vide 2 ogrebotine duzine 5mm sto se jasno oseti i kada se predje prstima preko istih a nije se videlo na slici jer je slikan sa tamnoj pozadini. .. ne koristim prvi put tefefon pa da ne znam kaki izgleda "samo proban" telefin. 6. ONO NAJBITNIJE STO JE VEOMA TESKO UOCITI ODMAH JESTE DA JE TELEFON RUTOVAN I ZBOG TOGA MOGU DA SE OPROSTIM OD SAMSUNG HEALTH APLIKACIJE JER NE DOZVOLJAVA CAK NI DA SE UDJE U ISTU. NAKON TOGA TEL. SAM ODNEO U SERVIS DA MI UBACE FABRICKI SAMSUNG SOFTVER MEDJUTIM NEMA SANSE OPET DA KORISTIM HELT APP JER KAKO SU MI REKLI DA SAMSUNG IMA KNOX KOJI PAMTI KADA JE RUTOVAN I CAK POSLE SKIDANJA RUTA tj. VRACANJE NA FABRICKI SOFTVER TELEFON NE MOZE KORISTITI NEKE FUNKCIJE TAKO DA NA S7 EDGE OD 400E KOLIKO SAM JA PLATIO NA HELT MOGU DA ZABORAVIM ZAUVEK A KORISTIO SAM JE U NA S5 I S6! !! SVE OVO NIJE NAVEDENO U OGLASU A VEROVATNO JE BILA NAMERA DA SE PRIKRIJE JER TO NIJE SITNICA. DA NE DUZIM VISE OVAKO LOSE ISKUSTVO NIKADA NISAM IMAO ZA TELEFON OD "SAMO" 400 EVRA. BUDUCIM KUPCIMA BIH NAJISKRENIJE SAVETOVAO DA ZAOBIDJU OVAKVE LJUDE DA SE NE OPEKU KAO JA POSEBNO ZA OVAKO SKUP TELEFON. SVAKO PRAVDANJE DOTICNOG ISPOD JE SUVISNO A JA ZA SVE IMAM DOKAZE KOME TREBA. DOTICNOM DRAGANU LUKICU IZ KRAGUJEVCA NEKA JE NA CAST SVE OVO I NEKA POSTANE BOGAT SA 400E ZARADJENIH NA OVAKV NACIN. OPREZ! !! !! !! !
Ono što mi je nažalije, od 2010. sam na kp i ovo mi je prva negativna ocena. Uvek sam bio spreman na dogovor i maksimalno izlazio ljudima u susret da bi sve bilo odrađeno na obostrano zadovoljstvo. Ali to je slučaj sa ljudima. Onda naletite na nekog ovakvog tipa koji iz čiste zlobe sve to sruši. U svom elaboratu je zaboravio da spomene par sitnica. 1. Lično je došao u Kragujevac da preuzme telefon. Igrao se sa njim, čačak, zagledao i bio zadovoljan. 2. Takođe je tom prilikom video kompletno pakovanje koje ide uz telefon i nije imao ni jednu primedbu. 3. Dva dana kasnije daje mi pozitivnu ocenu jer je, pretpostavljam bio zadovoljan objavljenim poslom 4. Treći dan mi šalje poruke kako sam ga zaj.... i prodao mu krš od telefona, u kojima mi je čak i pretio nakon čega sam ga blokirao. 5. U svakom svom oglasu ja dajem sedam dana radne garancije ali on nije ni spomenuo da mu vratim pare, što bih ja radije odradio nego da dobijem ovu negativnu ocenu. Šta još da napišem osim da pročitate ostale komentare ljudi koji su saradjivali samnom. Svi mi koji gledamo nešto da kupimo ili prodamo jednom ćemo naleteli na ovakvog lika koji će pljunuti na pet-deset godina nečijeg poštenog rada.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.