Dragan

Inostranstvo

Član od: 03.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek sa kojim ne treba poslovati nije korektan posalo je kabl nagnjecen sa jedne strane banana s druge viljuske drugi kabl ok sa banaanma naravno da je precutao o falinkama uzas jedan cuvajte se ovakvih
U redu, nema problema, ja ispao ne korektan, a ti trazis 30 eura natrag zato sto su u fabrici terminisali kablove sa jedne strane bananice a sa druge strane viljuskice. Covek bi da menja nesto sto apsolutno nije pokvareno, i to bi od 30 eura po komadu. Prva stvar je to sto si kablove dobio od coveka na ruku bez da placas otkupninu(jer sam ja platio troskove) i bili su ne upakovani(stavljeni u kesu ali kesa otvorena da se lepo vide) i sasvim vidljivi, pa mogao si na licu mesta da kazes hvala lepo ja ovo necu, a ne da izmisljas price da bi izvukao neku lovicu natrag. Druga stvar je to sto nigde nije pisalo da su kablovi novi, i dobio si ih odprilike za 50-60 eura jefinije nego sto realno vrede i prodaju se ovde na KP. Isti Goertz prodaje se 160 eura i to 2x2.2 m, a ti dobio 2x2.5 m za 90 eu. Kabal je 100% ispravan i nije nov niti je negde u oglasu pisalo da je nov, niti je secen, lepljen ili slicno. Uostalom ja sam stavio fotke od kablova pa su se videli perfektno. Treca i najbitnija stvar(postoje logovi poruka ovde na KP) je ta sto sam kupcu ponudio da vratim ceo iznos koji je platio naravno umanjen za troskove povratka. Covek nije pristao na to nego je zahtevao 30 evra kako bi promenio sve bananice. E pa izvini Miroslave ali ne prolazi ti to, stvarno izvini. Jos troskovi slanja su na moj racun zato sto covek se pravio lud, isto kao sto se pravio lud kada je u pitanju placanje povratnih troskova. Ne ide to tako, kupi 100% ispravnu stvar, probaj je kuci, ne svidja ti se i onda vracaj natrag bez da platis troskove slanja ili zahtevaj natrag pare da bi menjao nesto sto apsolutno nema nikakve potrebe. A to sto je kupac pretio preko sms poruka govori vise nego hiljadu reci.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.