Dragan

Pančevo

Član od: 10.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu ps3 konzolu kao zamenu za Samsung s4 , telefon je stigao primetio sam da wifi ne radi kada sam a pozvao i rekao u cemu je problem rekao mi je da je telefon bio ispravan i da se wifi pokvario u transpotu sto je van svake pamet ne moze tako da se pokvari, a i bio je dobro zasticen. poslao mi sms da nije prevarant i da ce navodno mi vratiti ps3 konzolu a ja njemu telefon ili mi platiti popravku. nako par sati telefon je prestao da daje bilo kakve znake zivota , jer je ploca okazala i pozvao sam cenjenog gospodina ko me nije stalo do ovog naloga jer verovatno ima drugi a demantovace me dole u odgovoru ali za sve imam dokaze prepisku pa cu pokrenuti i postupak preko kp a mozda i dalje, gospodin se ne javlja na telefon a verovatno ce naci nek izgovor u odgovoru dole. obavestio sam ga da cu mu dati negativnu u koliko se ne javi do odredjenog vremena , da cu ga prijaviti i naravno nije se javio , Ovo nek sluzi ostalima da zaobidju ovog u sirokom luku , a meni ostaje kupovina nove ploce koja kosta 80e
Telefon je bio ispravan kao dokaz imam video zapis na kome se vidi da je telefon ispravan sto posto. A u opisu oglasa sam napisao DA NE ODGOVARAM AKO SE NESTO DESI U TRANSPORTU STO SE VEROVATNO I DESILO JER NA PAZE,JA ZA TO NISAM KRIV. imam video koji dokazuje da je telefon ispravan totalno. Sve sto saljem kurirskom sluzbom snimim video zapis pre slanja.

Kompjuteri | Desktop > Prazna kućišta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE KUPUJTE OD NJEGA ! Klinac ima 17 godina! Odbio je da vrati novac, ne javlja se, blokirao me je. Sve zbog izgrebanog kucista od 700 din, koje je prodao kao"dobro ocuvano" ! Jos sam mu lepo rekao da mi posalje samo, ako je iskreno stvarno dobro(jer je okacio mutne slike)! Meni izgrebano kuciste ne treba, imam ih 20! Da mi ga pokloni, IZGREBANO MI NE TREBA ! Svaki vid dogovora i komunikacije je odbio.
Kuciste je bilo u dobrom stanju sacuvano nigde ulubljeno, naravno bilo je polovno imalo je tragove koriscenja ( 2-3 sitne ogrebotine ) Cena je bila hiljadu dinara, jos sam mu spustio na 700 dinara. I sada on zahteva da mu vratim novac i troskove postarine. za 700din nemoze da se kupi novo glanc kuciste da nema ni jednu ogrebotinu. I nemam 17 godina. Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.