Dragan

Pančevo

Član od: 26.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA! IZBEGAVAJTE BILO KAKVU SARADNJU SA OVIM CLANOM! Kupio sam graficku iz naslova pre 3 dana , uradili smo test kod mene sve je bilo ok , rekao je da graficka kartica nikada nije radjena ja sam rekao ok uzeo sam je , u igricama posle 10 min igranja isla je temperatura preko 90c . Ocistio sam kulere, zamenio pastu . BIla je onda oko 76c sto je takodje mnogo za nju. Ko se razume zna o cemu pricam, juce posle 10 min igranja mi se smracila slika , i vise nije hteo da baca sliku probao sam je na 3 racunara ista situacija , graficka kartica je mrtva. Radim sa ovim 12 godina , jos mi se to nije desilo, tvrdio je da je graficka u extra stanju i da nikada nije popravljana, ona se od pocetka pregrevala. !! !! IZBEGAVAJTE BILO KAKVU SARADNJU SA OVIM CLANOM!
Clan nije napisao istinu. Grafiku sam odneo kod njega kuci da je testira. Isti je pozvao druga za koga je tvrdio da odlicno poznaje grafike jer radi to. Za sebe je tvrdio da odlicno zna da radi sa grafikama jer sa kompjuterima radi vec 12 godina. Obojica su vizuelno gledala grafiku (srafove i lemove) i rekli su da nema ostecenja na srafovima i da su lemovi originalni. Obojica su rekla da grafika nije otvarana i da nije radjena. Potom su testirali grafiku sa igricama i sa programom Furmark. U igrici nije bilo problema, u programu furmark pri testiranju je bilo sve kako treba. Najvisa temperatura koju je dostigla grafika u programu je 76 stepena. Clan koji je kupio grafiku tvrdio je da je to dobro, jer je na internetu citao da ta grafika dostize 110 stepeni pri radu. Grafiku su testirali oko sat vremena. Obojica su rekla da je grafika super i da fantasticno radi. Clan je otvarao grafiku i posle toga su nastali problemi. Temperatura od 76 stepena ne moze da se smatra pregrevanjem za tu grafiku, kao sto gore tvrdi clan. Isti tvrdi da radi taj posao 12 godina i meni je rekao da na ovom sajtu 12 godina kupuje i prodaje robu, a pogledajte sta pise na sajtu od kada je clan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.