Dragan

Beograd

Član od: 14.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Iako sam video da ima 5 negativnih ocena ududio sam se na saradnju, na žalost pogrešio sam, iscimao sam se sa drugog kraja grada, da bi mi dotični dosao sa 10e manje a nije ni pitao jel moze jeftinije.
Neshvatljivo nerazuman i nezgodan čovek za saradnju... Ne mogu da verujem da mi on daje negativnu ocenu, A KUPIO SAM OD NJEGA POLOVAN MOBILNI... samo zbog toga što sam pitao da li može za 5e da smanji za cenu za mobilni jer nisam imao kod sebe više. AKO mu nije odgovaralo, zašto mi je onda prodao...???!!!

Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Brijac je toliko tup da ne moze da obrije nijednu dlacicu, to znacida da je mnogo koriscen a ne da je samo isproban kao sto tvrdi prodavac. Pitao sam ga hoce li da mu vratim nazad elektrobrijac nije prihvatio.
Citiram poruku koju sam tom kupcu poslao: "Žao mi je ako ste razočarani, pa ću predložiti ovako: Ja imam odličan Philips koji sam ostavio sebi jer odlično brije, jak je i robustan model, imam originalno pakovanje. Bio sam odlučio da ga sadržim sa sebe, ali zbog ove situacije a da bi bili vi zadovoljni. Jedini gubitak vam je da platite poštarinu kod slanja. Ja ću postaviti sliku modela na privremeno na oglas kako bi ga videli i odmah skinuti oglas. Ako je OK javite da bih skinuo oglas da ne zovu. Imače model je High Quality 6675"

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Definitivno ste zaslužili negativnu ocenu jer niste opisali pravo stanje zvučnika. Poderanost mrežice, oštećena membrana i zalepljene plocice umesto originalnih natpisa firme "nisu mali tragovi od pomeranja na satelitu" kako ste naveli. Postavljene slike ne odgovaraju stvarnom stanju a naknadne slike nisu poslate na mejl, neverovatno je da je u poruci rekao da mi je poslao na mejl a nisam mu ga ni dao. Rekao sam da mi je bitno stanje.
Nepravilno data ocena! Vaš email sam dobio preko ovog sajta, tako što pogledate bilo koju poruku i mišem dođete do oglasa ili poruke - pojavi vam mail osobe s kojom želite komunicirati.- Zvučni sistem je potpuno ispravan, platnena mrežica se lako menja ili skida. Da ste hteli, poslao bih vam nazad novac ili novi par satelita, da niste ovako brzopleto reagovali negativnom ocenom. Kao što sam porukom javio poslao sam 3 jasne slike zvučnika. Te iste slike u visokoj rezoluciji sam postavio na oglas pre prodaje.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Otisao sam iz Panceva u Beograd kako bi po dogovoru preuzeo misa, kada sam pozvao prodavca da se nadjemo na dogovorenom mestu rekao mi je da je greskom misa prodao nekom drugom. Navodno nekom ko je takodje iz Panceva pa ga je to zbunilo. Sramota je ljude praviti budalama. Za izbegavanje.
Ja sam se najiskrenije izvinio, jer je došlo do zabune - misleći da se radi o istom kupcu jer je iz Pančeva. Ne znam zašto onda uopšte ovakvo ocenjivanje ako sam lepo objasnio uz usmeno i pismeno izvinjenje. Strašno mi je žao zbog nastalog nesporazuma.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Razocaran! !! VEć dugo se kanim da napišem ovaj komentar pa sam smogao, malo slobodnog vremena da opišem o kakvom čoveku je reč Ko bi rekao da je ovako na izgled ozbiljan čovek neozbiljan. KUpio sam Altec imotion zvučnike od njega koji krce malo ali nije strasno. Ali u toku kupovine čovek mi kaze imam punjac i baterije ako zelis sve komplet za 500 din posto meni to više neće trebati, a tebi će sigurno trebati pošto rade na baterije, elem punjac je lepo bio zapakovan u original kutiji, tj vraćen u originalnu kutiju pošto je korišćen. KAd sam došao kući punjač je bio istopljen a od 4 punjive baterije ni jedna ne radi. Nisu to neke pare ali ne volim da me niko pravi budalom. Tako da obavezno proverite robu kad uzimate od ovg čoveka!
Pa druze, mogao si se javiti i da to resimo kao ljudi. Drugo zvucnike smo na licu mesta isprobali i da baterije nisu valjale ne bi sve radilo niti bi kupio u takvom stanju..Za punjac nisam znao, punio je normalno, ali bih ti odmah dao drugi da si se javio.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Za izbegavanje! Ne volim da dajem nikakve negativne ocene ali kada me neko namagarci onda negativna kao vrata. Ovo je odgovor na moje pitanje da li je sve u redu sa slusalicama. " OK Probao sam na mom iPod-u, zestoko rade, ipod ima jak izlaz. Saljem ujutro posexpressom, pouzecem (8oo din). Postarina je tvoja i ona je oko 19o din. Pozdrav, Dragan. " Kada sam probao desna sluska ne daje znake zivota. Naravno otpada ona varijanta "mozda se u transportu nesto desilo" jer sluske dodju u plasticnoj kutiji. Toliko o postenju za sitne pare. Samo da napomenem da ni pare nisu bitne nego sam razocarao klinca kome sam obecao dobre sluske.
Ponovo o slusalicama: Igrom slucaja dosao sam do novih malih Koss sluski (nove, naravno ispravne) koje bih vam poslao, naravno besplatno, ukoliko mi one vratite. Te bih odneo u servis pa ukoliko ih srede i te bih vam poslao - free. Kazu, mozda se nekim slucajem kablic pri kraju odlemio. Zelim da budete zadovoljni, jer ja nisam nikakav prevarant, pogotovo sto uzimate za klinca (i ja imam jednog koji voli tehniku) Trenutno su na mom oglasu gde mozete pogledati. Poz. Dragan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.