Dragan

Novi Sad

Član od: 04.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli > Električni motocikli

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata mu je baterija na proveru, na poverenje i uz kaparu. .. zadrzao je bateriju 5 meseci i posle tih 5 meseci mi je vratio uz obrazlozenje da nije ok, vracena mu je kapara, a on je toliko ispao korektan da je skinuo stiker koji je bio na bateriji, otvorio bateriju koja do tada nije bila otvarana, cak fali i safova. A nakon toga se ne javlja da raspravimo sta imamo.
Čovek je prodavao i poslao potpuno neispravnu bateriju, za koju sam platio i prijem i slanje nazad, kao i kabl poručen iz Kine koji je bio neophodan da bi se baterija isprobala i mene je taj pokušaj probe njegove neispravne baterije, koju je prodavao kao ispravnu, koštao preko 6000 dinara, i ja se nisam žalio. Nije reč o tome da baterija nije ok, baterija ne radi! Gospodin nakon više od dva meseca po prijemu nazad baterije, očigledno shvata da je neispravnu nikome ne može prodati pa pokušava da ipak zaradi neki dinar negativnom ocenom. Baterija je otvorena po dogovoru, da bi električar video da li je potencijalno u pitanju neki kontakt, jer je i sam rekao da je garancija istekla.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.