Dragan

Beograd

Član od: 20.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se oko jedne cene, pa posle pola sata podize mi drugu cenu i posle par dana mi kaze da je odustao od prodaje a ja sam vec narucio ekran za taj telefon, verovatno je prodao nekome ko mu je nudio vecu cenu.
Stavim minimalnu cenu i on spusta i nju i posle se buni sto sam prodao za duplo vece pare.

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovakvo iskustvo za 10 godina koliko sam na KP nisam imao! Obraz je ipak najkvarljivija roba! Odbio da uzme paket a kad ga nazovem laze i pravi se naivan i sve to za 1000din! Svaki dan obećava da će otići po paket . . . 7 dana Meni tih 1000din sto sam izgubio neće promeniti život ali vama mozda hoće jer ako je spreman za 1000din da *** zamislite na šta je spreman za veću količinu novca! Ovakve obilaziti u širokom luku i sa njima NE trgovati!
Kupce kao sto je doticni obilaziti u sirokom luku posto ocekuje da kupuje polovne stvari na internetu i da ih vraca kad mu se ne svide! I sve to ga ne mrzi da radi iako je cifra od 1000 dinaraa!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.