dragana draskovic

Novi Sad

Član od: 17.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Šerpe, lonci i tiganji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucila sam pekac i tiganj sa poklopcom, poslala je pekac i malu serpicu. Kad sam je pozvala odbija poziv. Moja ocena je velika 0 ! !!
Prvi i prvo na telefon sam se javila gospodjo ne serite i sve Vam je objasnjeno...paketi zamenjeni ...a vi sto ne znate osnovnu kulturu a kamoli razliku uzmedju serpe u tiganja❤❤❤😘😘😘

Dvorište i bašta > Suncobrani, tende i paviljoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam suncobran za vreme prvomajskih praznika, dao uredno adresu, jos me pitala gospođa u utorak "Da li da vam pošaljem suncobran sutra? ", ja rekoh "pošaljite, hvala! ". Čekam ceo četvrtak kao lud kući kurira da dođe. Nema ga. Htedoh uveče da pošaljem poruku preko KP da li je poslala suncobran, kad ono blokira me žena i pre nego sto sam hteo da posaljem poruku! Ovo mi se nikada nije desilo! Zovem na telefon, neće da se javi. Suncobran je prodala nekom drugom i dobila ocenu, barem da mi je rekla istinu nego ćuti i pravi se Toša. Pažnja sa ovim prodavcem, ako naručite nešto ne znači da ćete to dobiti a vrlo je moguće da će vas blokirati kao mene i prodati nekom drugom predmet. OPREZ!
😘😘😘

Sport i razonoda > Oprema za plažu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis iz oglasa nije kako je navedeno, nisam zadovoljna, posle kulira ne odgovara na poruke, zaobidjite ovog clana nije za saradnju, nije pouzdan. Ocena - 0
Hahahaha dobila, si odgovor I sam i si pitanje ostavila to je sve nisi ni spominjala kupovinu ni adresu ostavila hahah

Igračke i igre > Plišane igračke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam ovaj komplet 15.12.2018, pitao prodavca da li je sigurno da mogu da ocekujem isporuku i potvrdio mi je u poruci. Trebalo je da mi posalje 20.12.2018, ja sam se javio porukom na KP 21.12.2018, pitao sam da li je poslato i koja je brza posta u pitanju. Bio sam iskuliran. Zatim sam pozvao na mobilni telefon par puta i prodavac se nije javio. Odgovorio mi je tek na SMS nakon slanja nove poruke na KP, koja je bila upucena za drugi oglas ovog prodavca, takodje vezano za ovaj Coca Cola komplet. Negativnu ocenu dajem jer je bio red da mi javite da mi necete poslati paket, kupio bih na drugom mestu a ne da me ignorisete. Pozdrav za Vas i mog klinca koji je ostao bez Coca Cola druzine ove godine. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.