dragana p062

Ruma

Član od: 09.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ja se javljam odmah nakon prijema paketa. Sat koji sam narucio neodgovara opisu oglasa manji je nego sto je navedeno u oglasu i to prilicno. Za mene ovaj prodavac vise nepostoji.
Greskom je poslat manji sat,kupac je imao opciju da dobije povrat novca ili razliku u ceni za sta se on na kraju i odlucio.Stvar je resena,ali na zalost nakon nesporazuma.Izvinjavamo se jos jednom

Nameštaj > Garderoberi i ormari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedno od ubedljivo najgorih iskustava preko kupujem-prodajem sajta! A kupovao sa bas bas dosta. Narucio sam orman, i stigao je na adresu upakovan i takvog sam ga uneo u stan i odpakovao. Za sklopivi orman su falile dve sipke od pola metra na koje se kace vesalice. Pozvao sam Draganu da kazem da fale delovi, i poslao joj slike. Ona je pocela da tvrdi kako je sve originalno i dobro upakovano, sto ne negira cinjenicu da fale dve sipke od pola metra u delovima. Bilo upakovano i ne. Kutija je inace bila vec polu izlomljena, ali ajde, to sam ignorisao, nisam hteo da cepidlacim. Pocela je da tvrdi kako sam ja izgubio delove i ostale nelogicne stvari. Kao da se sipke od pola metra mogu lako zametnuti negde. Niti ja imam ikakve razloge zasto bih ja to izmisljao. Nije htela da ima razgovore preko telefona. Telefon dobavljaca na kutiji je lazan i nedostupan takodje. Ocajno-ocajno iskustvo. Potpuno nefer osoba. Orman mogu da bacim, jer je neupotrebljiv, kao i par hiljada sto sam potrosio za to sve. Blokirala mi je broj posle drugog-treceg poziva, da sam morao da zovem sa drugog broja da se uopste i javi. Nikakav dogovor nije bio moguc. Ocaj-ocaj zivi od ovakve kupovine.
Gospodin koji se zali da je paket bio nekompletan je nakon 3 nedelje od preuzimanja posiljke javio da nesto nije u redu sa posiljkom.Osoba koja je poslala patek tvrdi da je pre slanja proverila sve delove paketa i da je sve uredno poslato,i da je najverovatnije gospodin svojim koriscenjem ostetio garderober,pa je pozeleo da to prikaze kao reklamaciju 3 nedelje nakon preuzimanja paketa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.