Dragana Stojanovic

Pirot

Član od: 27.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet nije opisan onako kako bi to uradio ozbiljan prodavac! Prikrivena ozbiljna fizička oštećenja uređaja. Na direktno pitanje u vezi sa originalnosti punjača (da li se uređaj prodaje sa originalnim brzim - quick charge punjačem) prodavac odgovara potvrdno i uz telefon šalje običan huawei punjač za modele iz 2016! Kada mu je to predočeno nakon preuzimanja paketa prodavac se tek onda izjašnjava da nije znao kako izgleda pravi punjač za P30 lite i dodao da nov punjač nije skup (aludirajući na to kako valjda ja sad trebam da kupim nov punjač) i da mi je telefon prodao za "jeftine pare" Ima još puno detalja koji ovog prodavca ne svrstavaju u ozbiljnog, onakvog kakvog svi mi želimo ovde na KP.
Nije tacno lepo ste obavesteni o ostecenju ,htela Sam vam poslati I snimak na viberu .Tako da me negativna ocena ne opterecuje uopste!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.