Dragana

Smederevska Palanka

Član od: 24.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve smo lepo dogovorili i u petak uvece mi je rekla da ce poslati sablon i salvete koje su mi bile potrebne za projekat u ponedeljak. U utorak sam je nazvao da proverim kad da ocekujem posiljku na sta mi je odgovorila da je poslala u utorak, a ne u ponedeljak kako je dogovoreno. Nisam pravio problem i ocekivao sam posiljku u sredu. Kad ni tada nije stigla ponovo sam je nazvao, nije se javljala. Poslao sam joj poruku na telefon, zatim sam hteo i na KP i tada sam ustanovio da me je blokirala. Ovaj clan je nepouzdan i ne predlazem saradnju sa njim.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

I pred ovoliko pozitivnih, na moje zaprepascenje, Negativna kao kuca. .. U opisu je stajalo da je telefon ispravan, bez mana. .. Pisao sam joj i lepo je pitao da li ima senke i duhove na ekranu koji se mogu uociti na svetloj pozadini, rekla je da nema i da je telefon skorz ispravan, pitao je da li ima prasine u kameri i da li se vidi na slikama jer mi se ucinilo na slikama sa oglasa da ima prasine, uprkos tome sto nije navela, kaze ima malo al na slikama se nista ne primecuje. .. Cim je stigao telefon, upalio sam ga i odmah uocio na ekranu duhove koji se vide i na obicnoj, a kamoli beloj pozadini i gore i dole, i video da kamera pokazuje mutnu sliku sa tackicama, i sto se vise zumira, sve je gore i gore i ako sam je vise puta pitao da li ima duhove i da li se vidi na slikama prasina i tackice, a ona rekla ne. .. Poslao sam joj slike da se uveri da ne lazem, predlozio da zanemarimo duhove na ekranu i da plati ciscenje kamere i mehanizma, odbila je, pitao da vratim telefon i da ona meni vrati novac, sto bi mi najvise odgovaralo, jer niko nebi dao pare za pokvaren telefon, pa ni ja, i to je odbila, i na kraju stupa POZDRAV I IGNORISANJE. Iako sam vec bio izneveren zbog stanja telefona i pored toga sto sam je pitao vise puta bas za te dve stvari, hteo sam da na lep i kulturan nacin resimo problem, al izgleda da je doticnoj vazniji novac koji je dobila, od fer prodaje. .. Jako bezobrazno i ne korektno sa njene strane. .. Za salvete i kalupe itd ne znam kako i sta, a sto se tice telefona, VELIKO NE! !! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.