Dragana

Niš

Član od: 07.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam gospodju da li je OFF WHITE MAJICA ORIGINAL. 1. Kao osoba koja prati garderobu na prvi pogled mi je nesto bilo sumnjivo. Znao sam da OFF WHITE NIKEDA NIJE IZBACIO OVAKVU MAJICU. OVA MAJICA JE U RANGU KOPIJA KOJE SE MOGU NACI NA PIJACI PO 6 PUTA NIZOJ CENI. DATI 90€ NA TURSKU ILI KINESKU KOPIJU KOJE JE NAVODNO DONESENA IZ MILANA JE KATASTROFA. 2. Gospodja mi je potvrdila to da je majica 100% ORIGINAL, STO NEMA VEZE S'VEZOM. AKO MI NE VERUJETE POGLEDAJTE NA OFICIJALOJ STRANICI OFF WHITE-A, ILI NJIHOVOM OUTLETU I NIGDE NECETE VIDETI TAKVU MAJICU! !! Video sam jos niskobudzetnih kopija marki kao sto su Dsquared2, Philipp Plein, Gucci. .. LJUDI NIKADA NE KUPUJTE OVO! !! !! OVO SU KOPIJE NAJJEFTINIJE KLASE!
Ova osoba koja nije kupila niti mi nesto prodalada daje mi negativnu ocenu i tvrdi da su mi stvari kopije, ja joj nisam nista prodala i neznam kako moze da se izivljava i daje negativne ocene i blati moju robu... Odavno sam clan ovog sajta i imam zadovoljne kupce , nemogu da poverujem kuda vodi ljudska zavist jer ova osoba nema nikakve ocene znaci samo je tu da hejtuje i kvari poso ljudima.... Stvarno strasno, molim sajt da reaguje i proveri ovog clana jer nisam imala nikakvu saradnju s tom osobom i mislim da nema pravo da daje svoje misljenje drugima jer nije nista kupio od mene!

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako ne znam odakle da krenem. Stvari sam platio unapred jednu maijicu Blamain i ovaj duks i dobio sam stvari posle 5 dana da sam se do te mere uplašio da pare nikada neću da vidim ali desilo se čudo stvari su stigle i platio sam poštarinu koju nisam trebao po dogovoru iz prepiske. Stvari definitivno nisu original na duksu off white prvo donji deo duksa mora biti ravan a ne nagužvan tako se ne prave original stvari, na vratu mora da ima traka koja ide na svakom artiklu, etiketa je pocepana malo bila. Maijca Balmain lepo izgleda deset buta bolje od duksa ali daleko da je to original etiketa mora da bude drugačija, ali taj popust koji sam dobio mozda da je bio umanjen za 10€ pa možda bi bila dobra kupovina. Što se tiče komunikacije na početku je bila i previše dobra za moj ukus, kasnije Draganu sam mogao da dobijem samo na slušalicu od kade. Dugo sam razmišljao da li uopšte da je ocenim jer sa neke strane niko me nije bio po ušima da to kupim sam sam odlučio, a sa druge strane kao dugogodišnji član moram da upozorim kupce šta mogu da očekuju i koji kvalitet. Mislim da Dragana nije za prodavca. Ja sam na kraju i srećan samo kada sam dobio stvari bilo kakve. .. . Dragana će verovatno za kašnjenje pošiljke optužiti kurirske službe, ja ako obećam da ću poslati nešto čekao bi red od jutra do mraka samo da nekog ispoštujem i bude srećan jer sam ceo život bavim ozbiljnom prodajom kao Key Account Manager. Toliko od mene čekam Draganin odgovor?
Ovaj clan je trazio da kupi dve stvari od mene koje su kostale 22.000 rsd za 12.000rsd , prvo me je vozio nedelju dana kako nije kuci i da se premeri ... Na kraju mi je poslao da hoce te dve stvari za 10.000rsd stim sto je rekao da hoce da uzme jos stvari pa sam pristala i dala mu za 10.000rsd u nadi da ce uzeti jos stvari kao sto je rekao! Sada se buni i kaze da sam ja trebala da platim postarinu sto nije bio dogovor! Dao mi je negativnu ocenu jer njemu posle deset dana nije odgovaralo bez obzira sto sam mu spustila cenu gde sam ja bila izigrana od strane clana...Poslala sam mu original stvari a on me sada pljuje...Dugo sam u ovom poslu i stvari koje sam slala niko nije imao primedbe... Ovaj clan verovatno ne razlikuje original od kopije .Ne saradjujte s ovim clanom jer ce vas iskritikovati u svakom slucaju...Ja nikom ne zelim dati negativnu ocenu a vi pazite jer ce vas sigurno kritikovati i kad mu izadjete u susret....OPREZ sa ovim clanom jako je nekorektan....

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba je kopija i apsolutno nema veze sa originalima. U pitanju je prevara. Nakon obavestenja da mi je podvaljena kopija sorca koju sam platio 100€ gospodja apsolutno ignorise moje poruke. Dakle, ne porucujte stvari!
Gospodin koji je narucio sorc je video sllike i reko da mu odgovara i sorc i mere, poslala sam mu sorc koji je Italijanski jer mi je roba iz Milana, to sto on tvrdi nije tacno,dobio je i kod i etiketu da je Italijanski i svuda na sorcu stoji njihov znak metelni i na dugmetu i na pertli koja je na sorcu, etikete su original imam i dokaze.... Sta on sada prica da nije original jer verovatno nezna kako izgleda original......Strasno, s ovom osobo ne treba suradjivati jer nije u pravu i ne poznaje sta je original!

Odeća | Ženska > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne salje robu koja je porucena za 16.500 dinara. ne saradjujte dokaze cu svima poslati ako ne posalje i do sutra ne stigne ono sto je poruceno!
Kao prvo u ovom haosu kada je vanredno stanje poslala sam posiljku doticnoj osobi tj. pogresnu jaknu u istoj vrednosti, kada smo se cule rekla sam joj da je doslo do greske i da cu joj poslati jaknu koju je trebalo, otkupnina je 15.600 dinara, ona je bila jako neprijatna, pretila mi je i rekla da mi je zaplenila paket i da je stornirala novac koji ja naravno nisam ni podigla! Pokusala sam da se lepo dogovorim s njom ali ona je i dalje pretila i rekla da je u subotu posaljem jaknu za subotu u suprotnom mi nece vratiti jaku iako nisam podigla novac jer je stornirala , mislim da to nije u redu jer ja sam htela da posaljem jaknu koju treba a da mi vrati moj paket koji je greskom poslat znaci da sam ja na gubitku jer neznam da li ce mi vratiti jaknu a novac nisam uzela jer nije ni lego! Ja sam htela da joj posaljem u ponedeljak jaknu a ona meni moju ali ona insistira u subotu za subotu stoje nemoguce jer posta radi od 9h do 11h a redovi su preveliki kao i svuda i nemoguce je stici.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.