Dragana

Novi Sad

Član od: 25.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio prilikom kupoprodaje da ce biti poslat drajver kad joj dam mejl, mejl sam joj prosledio, medjutim posle 7 dana nisam dobio drajvere za dati predmet pa ga nisam mogao instalirat na racunar*rig*. A s obzirom da je stvar kineska i da ne znam koji tacno treba da se skine nisam hteo da rizikujem da instaliram pogresan, sad vec kad sam napravio rig i sve bez toga a ona nije poslala drajver hteo sam lepo da joj vratim watchdoga i da mi vrati pare. Ona je rekla da je neprofesionalno sa moje strane i poslala mi je skrinshotove mejla koji nikad nije stigao i tvrdi da ne znam da koristim mejl. Tvrdi da drajveri kad se kupi nova stvar ne dolaze na cdu ili na nekom mediju posto je kaze programerka pa zna . .. Pa ja u zadnjih mesec dana sam kupio i graficke i maticnu . .. i uz sve sam dobio drajver uz njen watchdog nisam dobio . . Zato ide negativna ocena, od sada zaobilazim ovog korisnika u daljoj kupoprodaji na KP.
Članu sam poslala mail sa drajverima kao i svim drugima kojima su kupili watchdog. Kada je rekao da nije dobio mail poslala sam mu slike kao dokaz da mu je mail sa drajverima prosledjen na e-mail adresu koju mi je dao. Da li mu je mail otišao u spam ili ga je greškom obrisao ne znam i nije moj propust. Sedam dana se član nije javljao da nije dobio mail sa drajverima???? Ako Vam nešto treba da li čekate 7 dana i ne zovete da vidite šta se dešava. Nakon 7 dana član me zove i zahteva da vrati proizvod. Neće ni drajvere ponovo da mu pošaljem, preti i psuje mi preko telefona. On je očito jednostavno rešio da vrati proizvod i nije bio važan razlog već je smislio najgluplji mogući. Nikome nije bio problem da dobije drajvere putem mail-a, samo njemu. To ipak govori o njegovoj stručnosti vezano za ono što kupuje. Član nema pojma o onome čime pokušava da se bavi i nije u redu od Administratora da dozvoljavaju ovakvo jednostrano ocenjivanje.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

adapter sam kupio pre vise od 10 dana, menjao sam ga za drugi nakon jednog dana jer nije funkcionisao. . . kada sam javio da imam problem i sa drugim adapterom da takodje ne radi receno mi je da ga vratim, a kada sam pitao kada i gde nisam dobio odgovor. . . u prevodu bacio sam 800din zbog neodgovornosti prodavca Isti slucaj kao i dole. ..
Čovek je izneo totalnu laž prilikom davanja ocene i to kopirajući tekst iz prethodne negativne ocene, koji pri tom nema nikakve veze sa onim što se desilo. U oceni stoji da me je pitao gde da vrati adapter (on u Vranju a ja u Novom Sadu)??? Valjda ništa pametnije nije mogao da smisli u želji da mi napakosti davanjem negativne ocene jer je pogrešio a usput i da zaradi prodajući skuplje adapter koji je kupio od mene. Član je naručio pogrešan adapter (ne razlikuje tipove ulaza u laptop) i kada je video šta je uradio tražio je da mi vrati adapter. Otpakovan adapter ne mogu drugom kupcu da prodam kao nov pa zbog toga nisam ni prihvatila zamenu. Laž je da je član rekao da je adapter neispravan (naručio je pogrešan adapter) a laž je i da sam članu zamenila adapter za drugi. Dokaz: slika na linku http://1drv.ms/1QmBll2 pokazuje poruke koje smo nas dvoje razmenili, da je član naručio pogrešan adapter i da je tražio da vrati adapter a ne da mu pošaljem drugi jer je prvi neispravan. Znači član je naručio pogrešan adapter a ja sam odbila zamenu otpakovanog adaptera pa nije ni bilo slanja drugog adaptera. Što je još bolje čovek na istom ovom sajtu prodaje adapter koji je kupio od mene a koji mu očito ne treba. Dokaz: slika na linku http://1drv.ms/1O7uwQW pokazuje da čovek prodaje kupljeni adapter i to po većoj ceni nego što ga je platio kod mene a što je najbolje kopirao je tekst iz mog oglasa. Dobro je da se bar setio da promeni grad preuzimanja pa da mu kupci ne traže preuzimanje u Novom Sadu a on u Vranju!? Kako će posle čitanja komentara požuriti da obriše oglas skinula sam slike koje dokazuju sve ovo što sam rekla. Nadam se da će administratori sajta na osnovu mojih dokaza sankcionisati nalog korisnika i obrisati negativnu ocenu jer je ovakav postupak više nego čist bezobrazluk.

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

adapter sam kupio pre vise od 10 dana, menjao sam ga za drugi nakon jednog dana jer nije funkcionisao. .. kada sam javio da imam problem i sa drugim adapterom da takodje ne radi receno mi je da ga vratim, a kada sam pitao kada i gde nisam dobio odgovor. .. u prevodu bacio sam 800din zbog neodgovornosti prodavca
Adapter je testiran pre preuzimanja i radio je. Član ga je preuzeo lično u Novom Sadu.Kada me je pozvao i rekao da mu ne radi adapter zamenila sam mu za drugi koji je takodje testiran pre preuzimanja jer sam pomislila da je prvi adapter možda crkao pa kako nije prošlo puno vremena pristala sam da zamenim adapter. Adapter koji je član vratio sam odmah testirala u laboratoriji i adapter radi bez ikakvih problema. Šta je član povezao pa mu adapter ne radi ne znam zaista ali nemam vremena za igrarije pojedinih članova. U oglasima lepo stoji da kupac proveri šta mu treba pre kupovine a zna se dobro za šta ovaj adapter može da se koristi a koje kombinacije ne dolaze u obzir ali ljudi vole da probaju i to besplatno kupovinom adaptera preko sajta pa vraćanjem kada ono što bi oni želeli da radi ne radi a prodavac posle treba nekome da proda robu kao novu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.