Draganče

Jagodina

Član od: 18.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Električni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Bicikla prvog dana pokazala neke elektronske greske, prodavac pozvan i predocen mu je problem sa kvarovima bicikle, nije priznao da se to desavalo u njegovom vlasnistvu- kako da ne. .. bicikla je evo posle mesec dana crkla- ne moze da se upali. ..
Druže biciklu si 2 sata vozio u mom gradu, preporučio da ideš i na ravno i na brdovit deo grada,kada si se uverio da je sve u redu ,pazario si je. Posle nedelju dana mi javljas kako je ona spora i da bi da je ako nadjes majstora otkljucao,ili da je vratis. Pristao sam da je vratis licno kako si je i kupio a ne da šalješ brzom postom. Onda si me pozvao mrtav pijan i rekao si kako si pao sa bicikle i da si je malo oljustio i pitao dal hoću da je prihvatim.Ponovo si dobio odgovor,doteraj je licno. Da bi ti odlučio da je ipak teras kod majstora.Ok. Tacno 23 dana mi javljas kako je crkla i da sam ja kriv za to 😂 Druže,samo manje alkohola,moja ti preporuka,i živ bio ti mene.Neosnovana losa ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.