Dragance

Bor

Član od: 17.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac poslao telefon bez punjaca, nije napisao u oglasu da tel nema punjac, niti je reko da ide bez punjaca. . Ledja telefona sa strane odlepljena, imaju luft sa leve i desne strane. Par puta preko poruka, a I poziva sam pitao da Li telefon ima neki nedostatak, zvucnik je u kvaru, ne mozes pricati bez spikerfona I kad ukljucis pa se veoma slabo cuje. Tako da je prodavac precutao ne jedan, nego tri NEDOSTATAKA. . Ne preporucujem saradnju, sa ovim prodavcem. .
Ne želim da se raspravljam o osnovanosti primedbi (mada se o svakoj može diskutovati). Samo ću reći da je kupac brže bolje požurio da mi ovde opali negativnu ocenu, a samo da je rekao da nije zadovoljan, bio bi mu vraćen novac. Nije mi namera da nekog vaćarim za 40-ak evra i zaradim prvu negativnu ocenu. Puno sam stvari ovde na KP kupio i prodao, desilo se da dvoje ili troje ljudi nije bilo zadovoljno, svima sam vratio novac i od svih dobio poz ocenu za poštenje i predusretljivost.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.