Dragce

Beograd | Zvezdara

Član od: 27.02.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Lovačko oružje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam pusku Grizli- Ceska sa poklon futrolom jednu paklu dijabola gratis i ja sam jos narucio 2 dodatno pakle dijabola kod ovog coveka, javio mi je da je pusku poslao. Posaljem mu poruku posle 2 dana, dali je poslao ako nije da narucujem na drugo mesto, stize poruka "poslato je. isporuka sutra. aks posta broj posiljke 9370310899. Magnum sport doo. Pozdrav" stize mi puska. Stize mi puska, zapakovana u neku crnu kesu, kad sam otvorio ima i sta da vidim. Puska je marke Meteor-China, rasklopljena bez i jednog srafa da bih mogao da je sklopim, nije poslao futrolu, i nije poslao dijabole koje sam ja narucio. Nazvao sam ga odma nije se javljao, zvao sam ga sa 3 broja. . posle pola sata cima, i ja ga nazovem. Pitam ga sto nije poslao sta je trebao, kaze nije imao pa je ovo poslao, ali ako mi se ne svidja da vratim. Rekao sam mu pusku ti necu vratiti, posalji ostalo sto ide uz nju i bice sve dobro. kaze ne mogu sad sam u crnoj gori dolazim za par dana, i to cemo realizovati. Proslo je 2 nedelje cekam, i pravi se lud. . 3x sam mu slao podatke i diktirao mu licno na tel i uvek kaze salje. .. Ja necu propasti za to sto vi niste poslali, ali ce se videti kakav ste vi covek. .. Ja ovde imam preko 30 pozitivnih ocena i nikog nikada nisam prevario, niti sam pomisljao na tako nesto. a vama je izgleda to u opisu posla da to radite. . P. S NE NARUCUJTE NISTA KOD OVOG COVEKA, ovo mu je druga ocena negativna. I da ima jos jedan prfil ovde DRAGAN KOSTIC, tako da znate. ..

Lov i ribolov > Lov | Lovačko oružje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod koji prodaje ne odgovara opisu, na pitanje zasto nije poslao pusku koja je u opisu on kaze vise mu se prodaje puska koja mi je poslata. Pominje garanciju a nikakvu gartanciju nema kao ni specifikaciju proizvoda, upustvo i sve ono sto nov proizvod treba da ima. Nije mi samo jasno kako je moguce da clan ima samo jednu negativnu ocenu sa takvim stavom.
postovani primio si pusku koja je isti model razlika je u nisanu(dobio si metalni nisan)kad si me pozvao rekao sam ti da mi je posaljes nazad i da ja placam troskove ptt...nisi je poslao nisi me pozvao al negativnu ocenu si dao...kako te bre nije sramota da me brukas ovde,ja sam clan ovog sajta od 2009 godine,

Uređenje kuće > Kuhinjske stvari

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

neodgovoran clan stvarno. poruci i nece da preuzme od kurirske sluzbe. neozbiljno
Nisam bio kuci kad je stigla posiljka
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.