Dragi

Požarevac

Član od: 15.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Tekst oglasa: "Sat kao nov. jako malo koriscen. Slika sve govori". Na žalost, na slici se ne vidi naprsnuće na staklu, kao ni da je narukvica izlizana, tj. da je na nekim mestima spala boja. Ovaj sat je daleko od "kao nov" i "jako malo koriščen", njega se neko baš iznosao. Na moju molbu da mi pošalju i linkove za narukvicu, ako ima, rečeno je "nije skraćivana narukvica" - rekla verenica. Ovo nije istina, posedujem pet M. Kors satova od kojih sam 4 kupila kao nova i znam kolika je narukvica pre skraćivanja (ja moram da izvadim 1-2 linka). Do sada sam svaki nosila na skraćivanje. Ovaj sat ne mogu da nosim - tesna narukvica. Cenim da su izvađena barem dva linka, ako ne i tri. Žao mi je, ali ovo je pva negativna ocena koju dajem nekom članu.
Zasto se niste javili i dobili bi povracaj novca, ili umanjenje, niste nista rekli nakon sto je sat stigao. Sve sto smo posedovali od informacija vam je receno, da se bavim laznim iskazima ne bih imao pozitivnih ocena koliko imam…
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.