Dragica

Jagodina

Član od: 06.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Ugostiteljstvo | Oprema > Nameštaj za ugostiteljstvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam 30 pari kvaka uvezenih iz Turske. U neposrednom razgovoru dogovoreno je sve oko pojedinosti kao i da sacekam jer prodavac nije imao tog momenta trazenu kolicinu. Imao sam razumevanja za sve, sacekao par dana i dobijo narucenu robu ali u jako losem stanju, tako da kvake izgledaju kao polovne jer su sve ostecene i niko ne bi kupio tako nesto da stavi na svoja vrata. Prodavac je morao da me obavesti o manama i ostecenjima pa da ja znam sta me ocekuje. Apsolutno neposlovno postupanje prema kupcu. Kupac je ostecen za ceo iznos a prodavac prodao nesto sto niko ne bi kupio kada vidi. Jedini nacin uspesne prodaje je upravo ovaj na nevidjeno.
Kupac je mogo da mr pozove da resimo taj problem.Te kvake smo dobili u nedelju i ponedeljak odmah poslali po dogovoru.Mozda se neka ostetila priliko transporta postoje trazio pteko cc paketa gde nemozete da naglasite da je lomljivo.A za taj novac mogao je i sam da prepostavi da to nije ekstra kvaliteta

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pumpa je neispravna, na inicijalno paljenje samo "piška" a ne vuče vodu. Čim je stigla bila bez čepova na ulazu i izlazu kao da je već radila, odmah sam pisao poruku, a odgovor je bio da fabrički nemaju čepove. .u prepisci. Išao na more, vratio se otišao na vikendicu uključio pumpu ne radi, zvao čoveka za pumpe, kaže ovo nije novo i ustanovi da je neispravno. . Njegova je radila uredno na toj instalaciji. . Zvao sam ženu rekla za 6 dana (1.8. ) da joj se javim jer je na putu u banji i da ćemo videti da doplatim za neku bolju a ovu vratim. Bio sam spreman i da doplatim, ali. . Ne javlja se Pisao joj na kp da bi ostao trag u tom roku vidim da je pročitano ali ništa ne odgovara i tražio sam da mi vrati novac a ja njoj pumpu. Sačekao sam nekoliko dana da vidim oče se javiti i ostaje mi samo da je pozdravim ovako i odnesem pumpu na popravku ako može da se popravi. . Više ne očekujem ništa i ne dogovaram se. . Nemam ništa od ove negativne ocene njoj, ali eto da se zna da nije spremna da reši problem kad do njega dodje. .nije pouzdan trgovac iz mog iskustva. Ja ću popraviti o svom trošku ako može, izgubio sam vreme. . Pumpam ručno. . Smatram da sam dao dovoljno dobre volje da rešimo, a njena prva reakcija na moju primedbu je bila izvlačenje od odgovornosti. .čak nije ni pitala šta se dešava niti se interesovala za kvar. Hvala na saradnji i nikad više.
Pumpe je narucio jos pre mesec i nesto dana, tek se sad javio pod izgovorom da je tek sad probao bio na odmoru. Nije bio na odmoru mesec dana i jos mu naglaseno da nema garancija na pumpu . Pumpe sam ove godine prodala preko 50 nisam imala reklamacije a ako korisnik ne zna da poveze pumpu treba da pozove majstora.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.