Dragisa

Sremska Mitrovica

Član od: 09.03.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Svaka reč koju mi je rekao je bila laž, mašina nije otvarana (sečena), nije menjan ležaj, nemam pojma šta prodajem, dobili smo mašinu jer se neko selio pa mu bilo skupo da je nosi sa sobom itd. .. što se sve ispostavilo suprotno onom šta je prodavac rekao. Gleda vas u oči i ne govori istinu takvo je moje iskustvo sa Dragišom ako se uopšte tako i zove. ..
Ja nelazem dase zovem Dragisa,doticni stomeje ocenio pod nazivom Jelena a ustvari je Nikola,bio jelicno kod mene,poklopac od masine smo skinuli i cak betonski teg od gore na masini,dabi bila laksa dabi mogla dase stavi u njegov pasat limuzinu na prednje sediste,doticni je masinu najmanje pola sata gledao dok smo je utovarali u auto ,dabije odneo u Novi Sad akoje uopste odatle jer nabrzinumije ispricao da cesto putuje u Nemacku da takva masina tamo kosta oko 300 evra dajen stvarno moja jeftina,atako dobra.,Znaci nisam poslao kurirskom sluzbom,covekje lazov izbegavajte trgovinu sa njim verujtemi,akoje spreman da idemo na detektor lazi da dokazemo daje bio kod mene i gledao sta kupuje.Menije drago sto ima dobrih ljudi u Srbiji tomi daje snagu za zivot a ovakvi kao Nikola bez njih se moze.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.