Dragisa

Kučevo

Član od: 31.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ugovorena saradnja telefonskim pozivom i preko poruka preko sajta, paket sam cekao sve poslednjeg trenutka kada sam pitao clana zasto ne stize, on je gospodin dakle prodao isti predmet nakon dogovora preko drugog sajta i neje me obavestio. Cist bezobrazluk, ne postuje ni R or RECI i ne preporucujem ni za kakvu saradnju uopste, klonite se ovakvih ljudi bez obraza.
svasta igrice su bile svugde na limundu kupindu lalafo vas pokusaj ucene da vam prodam igrice i nitedo za 3000 ne ide prodacu onome ko daje vise bile su svugde postavljene limundo kupindo kpi lalafo napomena moju robu prodacu ko da vise

Audio > Muzičke linije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

gospodin je dobio potpuno ispravan uredjaj za koji tvrdi da nije u redu. (cd plejer nece da otvori vrata)sto je totalno netacno jer sam pri povratku uredjaja proverio ista. znaci da rade. inace je kao manu naveo da je slab to jest da se njegov TEHNIKUS jace cuje. gospodin je takodje zaboravio ili namerno nije vratio novac koji sam mu uz uredjaj kao doplatu dao za zvucne kutije(KOJE NIKADA NISAM DOBIO). kad sam ga jednom prilikom zvao obecao je da ce vratiti novac sto do sada i nije ucinio. zbog ovog sam prinudjen da dam negativnu ocenu i upozorim korisnike. cuvajte se ovakvih korisnika sajta.
simens rs276 je potpuno neispravan zato syto je otvaran je i nema sve strafove poceo je da gori nesto kada smo ga ukljucili u sttruju to je bio trafo i da dimi vrata nisu radila na cd. kao i radio nije radio niti je uspeo da hvata lokalne stanice gde je udaljenost 1000 metra od releja pojacalo je neispravno izlazi nisu radili svi . TEHNICKI NEISPRAVAN CAK POSTOJI MOGUCNOS U TOKU RADA DA SE ZAPALI TRAFO ILI STA VEC DIMI I POCELO DA GORI U NJEGA .VRACEN JE ISTOG DANA NAZAD JEDAN STRAF JE ODMA ISPAO IZ NJEGA MISLIM DA JE TO OD POJACALA..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.