Dragoljub

Kosjerić

Član od: 24.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Mikrotalasne pećnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

cenkali se, nasli zajednicku cenu i covek poslao uredjaj. posle 3-4 dana cekanja na paket, hteo sam da kontaktiram prodavca i pitam sta se desava da li je uopste i poslao paket, ali odlucio sam da sacekam jos malo. na kraju me je prodavac kontaktirao ovde preko poruka i u neku ruku "napao" zasto ne javljam nista i da li je paket kod mene i slicno. .. nakon cega sam mu lepo objasnio da i ja cekam isti i ne znam sta se desava. .. kontaktirao sam kurirsku sluzbu u novom sadu i resio problem. velika zamerka prodavcu je "nadrndanost", "napadnost" i zahtevnost da mu se javi i minut kad paket stigne, da li je stigao itd. .. ja ne mogu biti non stop pored racunara i online. . . NAKON sto sam ocistio mikrotalasnu i sacekao da se prilagodi sobnoj temperaturi, stavio sam solju mleka da je testiram, MEDJUTIM mikrotalasna samo vrti tanjir i izduvava vazduh, a da greje NECE. . . NEISPRAVNA! i sta sad da radim? ! moram da nagovestim da me je prodavac takodje BLOKIRAO, pre nego da mu kazem da je mikrotalasna stigla i da NIJE ISPRAVNA! kontaktirao sam prodavca na VIBER i objasnio kako stoje stvari, da mikrotalasna ne radi kako treba, medjutim na fin nacin je izbegao situaciju rekavsi da je uredjaj poslat proveren i u ispravnom stanju i da ga proverim kod elektricara. .. .. .otac mi je elektricar i videcemo sta je problem. mislim da sam sve rekao, negativna ocena za ovog korisnika!
Postovani "Gospodine" Nemam komentar, ovo je bezobrazluk koji nisam video do sada! Kupcu sam prodao mikrotalasnu koju sam dobio u zameni robe, nakon cega sam je proverio (ispravna u potpunosti)! Kupac me kontaktirao oko 30 januara ove godine i rekao da ce kupiti mikrotalasnu (posle dosta cenkanja sa njegove strane), ali da istu posaljem tek u petak 3-eg februara (sto sam i ispostovao)! Zamolio sam kupca najljubaznije da mi se javi u subotu kada stigne mikrotalasna po protokolu (procitao je poruku na sajtu) ali mi nista nije odgovorio, (takodje nista nije odgovarao ni narednih dana, samo je cutao), da bih Ja kontaktirao kurirsku sluzbu 8-og februara da vidim zasto mi ne stize otkupnina i sta je sa poslatim paketom jer me kupac "kulira" najblaze receno i nista ne javlja o istom! Kurirska sluzba je intervenisala iz Naseg centra u Uzicu u centar u Novom Sadu (kod njih je stajao paket u magacinu zbog odbijanja prijema od strane kupca do daljnjeg, ili sta vec tacno)! Nisam znao o cemu se radi i zasto posiljka nije primljena! Tek nakon mojih poslednjih poruka kupcu, isti se smilovao i preuzeo paket, da bi ovde na sajtu jos lagao da je mikrotalasna neispravna (sto je ortodoksna neistina), i na kraju oglasa je takodje pisalo: POZELJNO I NAJBOLJE LICNO PREUZIMANJE, ZBOG PROVERE ISPRAVNOSTI UREDJAJA! NAKON SLANJA NE SNOSIM NIKAKVU ODGOVORNOST I NE PRIMAM NIKAKVE REKLAMACIJE!!! Velika NEGATIVNA ocena od MENE za Vas Gospodine (koju sam Ja trebao Vama dati a nisam), i samo da Vas pitam kako mozete da iznosite ovakve gnusne lazi, nemam komentar na sve! UZAS! Od sada cu bukvalno "otvoruti cetvore oci" sa kim saradjujem! Ovo je nevidjeno i necuveno! SRAMOTA! Molim i administrativnu sluzbu da se ukljuci u ovaj problem i ukine mi neosnovano i bez ikakvog razloga stavljenu negativnu ocenu od strane ovog clana! HVALA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.