ДРАГОМИР

Beograd

Član od: 28.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nerado dajem negativnu ocenu ali sa ljudima koji se sluze lazima moram. Pitao dal je proizvod dostupan pozvao da se dogovorim i krenuo sa posla da bi me za pola sata zovnuli kad sam bio pred njihovom kucom da je dosao neki kinez i pokupio ih. A pritom posle pisu poruku da sam ga ja poslao. Bolja je istina od lazi uvek.
Kontaktirali ste me porukom na KP, kad smo dogovorili da dodjete "sutra" da preuzmete gume. "Sutradan" me je neki gospodin kontaktirao telefonom i rekao da ce poslati nekog da preuzme gume. Nisam trazio da mi se predstavi, to nikad ne radim - verovao sam da ste Vi u pitanju (gume su stajale 3 meseca na oglasu i odjednom problem, otimanje oko istih..., jer su verovatno najjeftinije u ponudi). U trenutku kad ste vi zvali, pomenuti kinez je vec preuzeo tockove od mene, dok ste vi komunicirali sa mojom suprugom i potvrdili Vas dolazak, za sta ona nije mogla da zna u tom momentu... Verovatno ste imali ogroman trosak nakon par minuta voznje prema lokaciji za preuzimanje - verujem da to opravdava -
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.