dragon

Vršac

Član od: 29.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni prodavac je poslao paket tek po prijemu mog paketa a bio je dogovor da posalje paket u ponedeljkak a poslao ga je tek u sredu, ja sam mu poslao gramofon onakav kakav je u oglasu opisan i slikan i dogovoprili smo se da mi da dva zvucnika a jja njemu gramofon koji su navodno u odlicnom stanju, nasta sam ja i pristao, po prijemu mog paketa kontaktirao me je i rekao da je zadovoljan gramofonom, a na moje pitanje sta se desava sa paketom koji je on trebalo da posalje rekao je da ce da proveri i kasnije me nazvao i rekao da je navodno vracen paket i tako neke gluposti i da je posta u Vrscu ponovo poslala paket sa ispravljenom adresom. Kada sam napokon dobio paket, poslao mi je zvucnike koji su bili popravljani i to veoma nestrucno sa puno lepka koji je curio po korpama zvucnika, a na unutrasnjem delu membrana je nesto mazano kao kolomaz pa se osusilo. Prikljucio sam zvucnike i poceli su da rade vrlo lose da bruje i krce, ali nema veze ja necu da propadnem ali njemu svaka cast . Neznam sta da kazem za ovog clana nebih nista uvredljivo da pisem ovde na ovom sajtu ali ko hoce nek saradjuje sa njim ja vise necu.
Evo i odgovora,doticnom "prodavcu",kao sto je red..Kada sam rekao da sam zadovoljan predmetom trgovine-bilo je ironicno,sto i Vama nije bilo jasno znajuci u kakvom je stanju,jer sam to i ocekivao na osnovu "asortimana"koji prodajete,iseceni kablovi i sl. Ako ste primetili kao "poznavalac" ,na drajverima su promenjena vesanja,takodje isprobavanje drajvera van kutije nije preporucljivo,ali ste to radili....Trebalo je samo da vratite predmet trgovine ako vam nije odgovarao ili ste se preracunali...Na zalost trgovina sa ovakvim "clanovima" je neizbezna jer je prakticno nemoguce izbegnuti ih,ovakvih trgovaca bilo je i bice .Mislim da sam bio dovoljno jasan,po ovom pitanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.