Dragoslav

Zrenjanin

Član od: 16.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Google Pixel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je preuzet i upaljen radi provere. Tokom normalnog korišćenja od 30ak min telefon se ugasio na 40% baterije! Nije mi uopšte rečeno da se telefon nenormalno brzo prazni, vec je receno da je sve ok. Tako da od mene imate negativnu ocenu i uopste nisam zadovoljan takvom saradnjom! Svi budući kupci nek pripaze sta kupuju!
Neznam kome da se obratim radi pve negativne ocene cela “nekomunikacija nedogovor “su se sveli na jedno slovo. Kupac podigao telefon i posle 30 min koristenja telefona mi dade negativnu ocenu bez ikakvog poziva reklamacije poruke covek nezadovoljan...upozorio buduce kupce pa se iskalio na nekom tj meni.Zahvalio sam mu se na svemu sto je napisao i odgovorio da li je to moralo tako ili je bar mogao da proba da me kontaktira da se dogovorimo. Neznam kako je moguce da kp administrator dozvoli da mi se da negativna ocena bez ikakve prepiske kontaktiranja prodavca ili je to moguce da mi se cefne i ocenim te negativnom ocenom. Verovatno su u mogucnosti sad da vide celu prepisku i moje predloge i odgovore posle negativne ocene. I gle sad moze dogovor a ocenu kako da ponistim neznam i kome da se obratim. Posle osamdeset i nesto pozitivnih dobih i ja negativnu nije mi pravo ali sta cu valjda je tako moralo ....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.