Dragoslav

Vranjska Banja

Član od: 28.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Apple desktop

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre dve nedelje covek poruci racunar, ja ga posaljem postom i kada je paket vec otisao, covek javi da odustaje i morao sam platiti duplu postarinu jer se paket vratio, pre par dana me je ponovo kontaktirao da mu ponovo posaljem racunar ali da unapred uplati novac, i uslov je bio da ja instaliram operativni sistem, po drugi put ispostujem dogovor i uradim sve kako je rekao, posaljem racunar i kada mu je stigao krenuo je da me napada kako ja nisam instalirao operativni sistem, da preti i da govori ruzne reci.
Kada nesto obecavate treba da i ispunite. Obecaliste da ce biti dva operativna sistema instalirana a poslali ste mi samo jedan i sto je najgore, Lozinku od sistema ste mi dali pogresnu, koju ja ne mogu sada staviti svoju. Korektno sam vam platio sto sam ispunio ja svoj deo a vi tako da nemate nikakav izgovor, za svoje mane. Moje ocene dokazuju o meni!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.