Dragoslav

Paraćin

Član od: 27.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Grejanje

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kotao sam platio 23.5 na racun prodavca posedujem uplatnicu kao dokaz kotao mi je poslao 26.5 i to nepotpun bez ekspanzione posude i to bez ikakve najave da je nece poslati jer posuda nije kod njega nego u selo. Obecao mi je da ce je poslati u ponedeljak ili utorak o svom trosku sto naravno nije ucinio nego me lagao cele nedelje kao poslace te danas sutra prekosutra sto nije ucinio. Na moja stalna insistiranja ekspanzionu posudu sam dobio 9.6 i naravno platio sam ponovo postarinu koju je trebao gospodin Dragoslav da plati koji je sam dao obecanje da ce platiti zato sto mi nije poslao kompletno sve delove za kotao prvom posiljkom. Za sve sto sam naveo imam dokaze i prepiske sa gospodinom. Ne preporucujem saradnju sa ovim likom zato sto je veliki manipulator a pre svega jedan veliki lazov i zato ide negativna.
Mozete mi vratiti sve ja cu vama vratito novac , kotao ne da je potpun nego oma i ventile cija je vrednost preko 3000 dinara . Sto se tice kasnjenja , za ekspanzionu posudu jeste kasnilo zbog poslovnih obaveza .

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je bilo ugovoreno. Lik mi javlja da krece , ja odlazem svoje obaveze . I lika umesto za 45 minuta nema sat ipo. Zovem ga kaze sada cu samo nesto da zavrsim. Posle dva ipo sata zovem lika I on mi javlja da je kupio drugi model u Krusevcu I to je to. Krajnje nekorektno.
U pravu si sve . Hvala na oceni. Pozdrav <3

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno neprofesionalno od strane clana Dragoslava. Sa clanom sam razmenio par poruka na portalu kp, nakon toga culi telefonom i sms porukama i dogovorili razmenu telefona. Njegovog iPhona 7 plus polovnog, i mog Samsung-a S8+ uz njegovu doplatu od 120€. Telefon je rezervisao i cekao sam licnu razmenu 4 dana, gde je on odlozio za jos jedan dan. Razmena trebala da se odigra na naplatnoj rampi 30km udaljena od mene i 100km od njega. Gde sam ga cekao, nije se pojavio, odbija poziv! Odbio sam dosta kupaca, jer je on rezervisao telefon, cena telefona pada. A ja u gubitku! Da je samo rekao, da mu ne odgovara, ili da je dao razlog zasto se nije pojavio. Nebi dobio negativnu ocenu!
Gospodin koji je trebao da kupi moj telefon je dobio poruku da necu da dodjem,jer sam se predomsilio,zasto on to tebi nije preneo ja stvarno ne znam,ocena je polovicno tacna.Sms imam sacuvan u telefonu kao dokaz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.