Dragutin

Sombor

Član od: 03.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari rariteti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljeni predmet NE ODGOVARA opisu u oglasu. Navodi se u tekstu k oglasa kao “”Jako star krst”međutim predmet je novije produkcije i ne odgovara opisu tj. navodu u oglasu. Prodavac na zahtev da mu vratim predmet, a on meni novac …odbija zahtev…Ne želi da uzme predmet nazad i vrati novac, i pored moje ponude da platim poštarinu za slanje paketa nazad njemu. Ne preporučujem za bilo kakvu saradnju. PAZITE SE! !!
dragi kupci i svi cenjeni korisnici i članovi k.p. zamolio bih vas da uđete na moj k.p. i pogledate oglas koji ovaj čovek spominje i za koji mi je dao negativnu ocenu, ja oglas nisam obrisao, na oglasu ima više slika i iz svih profila sam ga slikao tako da je taj gospodin sve to video i ništa od njega nije bilo sakriveno, evo takvi ljudi se stim hrane da nekome daju negativnu ocenu da bi zadovoljili svoj neki ego, uopšte nije u pravu i neznam šta se snjim dešava.

Kolekcionarstvo > Kovani novac | Antika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se zamenu medjutim ja posaljem a on ne kao nije stigao i ja sam Moro da idem da digne svoj paket pazite se
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.