Drakce Marinkovic

Smederevo

Član od: 24.03.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > Rasveta, zvonca i trube

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

"Izvinite, nizam znao da nije za dinamu" bi bilo dovoljno za pozitivnu ocenu. Ovako, pošto predmet ne odgovara opisu iz oglasa i nema odgovora na pitanja o prispelom predmetu, sledi negativna ocena.
Gospodin je dobio ispravno svetlo koje radi na baterije i baterije je dobio sto neidu ali ipak sam mu dao i treba samo da odvije malo srafce i skine poklopac i moze da prikluci zice i da radi na dinamo Ja mu nisam kriv sto to nije znao da uradi jos sam ja njemu dao pozitivnu ocenu i ako mi nije poslao broj telefona pa umalo paket da mi se vrati jer nisu mogli da ga pronadju pasam ja to licno sredio i to mi je hvala Neproporucujem nikome da sa ovim gospodinom imate posla jer je spreman da svakome daje negativne ocene

Bicikli | Delovi i oprema > Biciklistička odeća

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručen dres, nikada nije isporučen. Prodavac objašnjavao kako je problem sa kurirskom službom u pitanju. Oglasio je isti dres posle 5-6 dana po duplo većoj ceni. Ne gubite vreme sa ovakvim prodavcem.
Tacno je da nije dobio dres i da mi je u kuriskoj sluzbi zalutao paket Posle nedelju dana sam ga dobio nazad i nisam imao adresu ovog gospodina da mu posaljem a nisam pa sam ga ponovo stavio na prodaju jer se nije vise javljao i stavio sam drugu cenu jer sve poskupljuje i novu turu majica sto sam nabavio platio sam skuplje pa je logicno da menjam cene i neznam zasto mi je dao negativnu ocenu Neka kupci sad odluce ko je u pravu pozdrav za sve koji su dosad saradjivali samnom

Bicikli | Delovi i oprema > Biciklistička odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ka prvo biciklisticke nisu nove mada u oglasu pise " kao novo nekorisceno " . .. . nije u redu . .. . A drugi predmet koji sam kupio nisam dobio . .. poslao mi neki sasvim drugi bici kombinezon, opet mi izbio pare iz dzepa. Ne javlja se. Negativna. Ne preporucujem saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.